Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077 Mirki ma ktoś jakieś wspominki z początku tego tagu, jak gra wyszła xD? Jak wszyscy hejtowali tylko jeden fanboy ze wszystkimi się kłócił że gra tak naprawdę jest dobra. Nie pamiętam jak się nazywał, pamiętam że wstawił zdjęcie swojego wypowiedzianego fotela gamera XD
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pulkownik_Wolodyjowski: w #cyberpunk2077 ja zacząłem grać z rok po premierze gdzie żeby grę w ogóle uruchomić (PC, ale może trochę netypowy), to musiałem się nakombinować z konfiguracją sprzętu bo był crash na starcie.

Do tego odruch robienia qucksave co 10s bo od czasu do czasu gra nadal robiła crash.

Wielokrotnie scenariusze misji się blokowały nie generując kolejnych eventów (i zgadywanie jak daleko trzeba się cofnąć żeby zadziałało - a i
  • Odpowiedz
@Pulkownik_Wolodyjowski tu miałem jeszcze kilka wpisów. Ogolnie na moim profilu pod tym tagiem też trochę tego jest ale to przez wyszukiwarkę xd, kiedyś miałem cały folder na telefonie ale nie miałem backupu z chmurą a telefon padł poprostu xd

https://wykop.pl/wpis/66355429/przezyjmy-to-jeszcze-raz-tutaj-wrzucamy-najlepszy-
@Pawcio_cukierek +12
Przeżyjmy to jeszcze raz. Tutaj wrzucamy najlepszy content jaki powstał dzięki społeczności na #cyberpunk2077

• Odpowiedz