Wpis z mikrobloga

Pogodę totalnie pogrzało. W lipcu mamy październik. Czaicie? Człowiek cały rok czekał na lato, a to lato srato znowu jak rok temu, jakieś takie, hmm... nijakie? Dwa dni upałów i p00laczki się spłakały, że guronc, że nie da się żyć. Wyjedź jeden z drugim do Hiszpanii, a potem zacznij narzekać na Polskę xD Co za łby xddd Lepsza przecież szarówa przez 9 miesięcy. A mnie w taką pogodę więcej chce się spać, a nawet teraz ostatnio wpadł okres drzemania po robocie, gdzie jak było ciepło to szedłem na trening/biegać. Żeby w bluzie w lipcu latać, co za żenada xd
#pogoda
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@begerpoangielsku: Niestety, i tak źle i tak niedobrze. Europa centralna, w tym Polska ma klimat dużo bardziej wilgotny niż Hiszpania xD Więc nie, nie da się porównać 40 stopni w Hiszpanii przy 20 procentach wilgotności, a w Polsce przy 70%.
  • Odpowiedz
@begerpoangielsku: ta, wszyscy się dziwią, jak im mówię że podczas tych upałów się po prostu czułem dobrze fizycznie (nie mam klimy w biurze ani mieszkaniu). Teraz od kilku dni jakiś przewiany, zmulony, też bym spał popołudniami chętnie.
  • Odpowiedz
Dwa dni upałów i p00laczki się spłakały, że guronc, że nie da się żyć. Wyjedź jeden z drugim do Hiszpanii, a potem zacznij narzekać na Polskę xD

@begerpoangielsku: ale jesli nie pasuje, to jedz do tej Hiszpanii, jaki problem? bedziesz miec sloneczko od samiutkiego rana
  • Odpowiedz
@begerpoangielsku: Ja tam wole taka jak dzis mamy niz 40 stopni ze sie zdycha. Co ci po tym sloncu jak masz 40 stopni i ani pobiegac, ani na rower bo udaru mozna dostac.

Wole takie pochmurne 17 bo bez problemu moge cos porobic i pokorzystac z dnia w przeciwienstwie do upalow.
  • Odpowiedz