Wpis z mikrobloga

#perfumy Witam, chciałem wskazać listę wstydu (polecenia) ludzi, którzy napędzali w ostatnim czasie moje uzależnienie od pachnącej wody.
@DanielGustaff bardzo sprawnie mi wysłał Superleggere i tak mi się spodobało, że właśnie znowu wydaję u niego pieniądze
@splitzy naczelny dealer LV i innych drogich smrodów i jeszcze eleganckie bonusy zawsze wrzuca (ale nie będę za dużo pisać, bo widziałem jego profilowe na Revo i się trochę boję)
Sułtan @d4vv nie dość, że ma każdego Arabiage, którego dusza zapragnie (dlatego nie ma Khamrah lmao) to jeszcze zapakuje jak dla samego króla Omanu
@randomname1 szybciutko wysłał Prade, przez co mogę pachnieć jak poważny mężczyzna, śmiało możecie pomóc mu zrobić redukcje zgodnie z paroma postami niżej
@KjatanSveisson nie dość, że sprawnie i w sportowej cenie wysłał flakon to jeszcze wrzucił odlewkę nieprodukowanej Luna Rossa Extreme i tylko smaka narobił (bardzo ładna)
Na @underrated uważajcie, bo na liście ma tak szeroki wybór, że spędzicie na niej z godzinę czasu, do tego serwis też topka
@QuDos poratował damskimi smrodami jak były potrzebne to jeszcze wykopkom robi rabat w porównaniu z jakimiś fejsbukami
@cebuloman znany też jako kadzidłoman wysłał piękne smrody ze swojej kadzidlano-oudowej listy (z bonusikiem) i spowodował, że wydałem prawie 700zł na African Leather
@lanrof2 wysłał piękne smrody i przez niego już parę razy sprawdzałem ile kosztuje Halfeti, uważajcie jak jeszcze nie opłaciliście czynszu
@liquid8485 ma chyba wszystkie nisze na świecie, jeśli chcecie jeść w tym miesiącu to nie sprawdzajcie jego listy

Niemniej każdy człowiek powinien mieć jakieś uzależnienie, więc jeśli dalej szukacie swojego to wybierzcie wody zapachowe i odzywajcie się do kolegów wyżej (gdybyście nie byli uzależnieni to byście nie siedzieli na tagu)
Więcej użytkowników nie pamiętam, niemniej wszystkich wymienionych i niewymienionych polecam serdecznie.

PS. @Czypsy ostatnio chciał mi pod drzwiami ze szwagrem stać po Mithy (ale też polecam, kiedyś kupiłem Guilty Elixir i elegancka transakcja była, do tego sympatyczny kolega)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ernis21: dzięki :) co do Halfeti to polecam zapisać się do newslettera na aelia.pl chyba wczoraj wysyłali kody jednodniowe -26% i Halfeti wychodziło całkiem nieźle
  • Odpowiedz