Wpis z mikrobloga

#mecz Zabawne, że do 79 minuty i 2:0 dla Egiptu mundial nie był ustawiony pod Argentynę ale jak Egipt dał sobie wbić 3 bramki w kilka minut, to już wtedy znów zaczął być ustawiony mundial pod Argentynę xD
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zabawne, że do 79 minuty i 2:0 dla Egiptu mundial nie był ustawiony pod Argentynę ale jak Egipt dał sobie wbić 3 bramki w kilka minut, to już wtedy znów zaczął być ustawiony mundial pod Argentynę xD

@MistrzPatelnii: Ja myślę, że ten mundial jest z całą pewnością ustawiony pod Argentynę i dla tego między innymi Leo Messi nie strzelił karnego xD To wcale nie jest tak, że Egipt prowadził 2:0
  • Odpowiedz
@MistrzPatelnii: a widziałeś ilość fauli, za które Argentyńczycy nie dostali ani jednej (nawet) żółtej kartki? A widziałeś "faul" przez który nie zaliczyli Egiptowi gola?! A słyszałeś ten smutek/podniecenie polskich komentatorów kiedy Argentyna przegrywała/strzelała gole? Zachowywali się jak fanboye albo jakby komentowali mecz naszej reprezentacji... niedobrze się robi 🤮

https://x.com/lauren_w67/status/2074697700549747179/video/1
  • Odpowiedz
@M7RoyalMadrid: niedobrze się robi jak się czyta tak spranych umysłowo ludzi, to teraz sobie obejrzy cala pierwsza polowe, tam powinny być z 3-4 kartki dla Egiptu, a przy bardziej rygorystycznym sędziowaniu kończyli by w 10, bo któryś by na bank uzbierał dwie żółte. Ale nie sedzia super, piękny jest, pessi do domu, Ronaldo: I'm back. A jak w 79 minuty Argentyna strzeliła gola bo Messi łaskawie ruszył dupe (a Egipt
  • Odpowiedz
@M7RoyalMadrid:

Pierwsza akcja na filmiku (przy linii bocznej, na oczach sędziego liniowego) sędzia widzi ewidentny faul i udaje, że nic się nie stało ¯\(ツ)/¯

Przecież tam był odgwizdany faul i Egipt miał wolnego z boku boiska XD was do reszty już p------o, psychiatryk
  • Odpowiedz
@M7RoyalMadrid: z całym szacunkiem dla pana Rostkowskiego, nie jestem w stanie tam zobaczyć ciągnięcia które doprowadziło do upadku zawodnika - chłop wykłada się w przeciwną stronę do tego “ciągnięcia”, wykonuje teatralny pad i rozjeżdżaja mu się nogi XD klasyka padolino i tak samo twierdzi wielu ekspertów, gdyby gwizdać takie karne to mielibyśmy ich po 10 w każdym meczu.

Co do sytuacji z Austrią to się zgadzam - tam też gol
  • Odpowiedz