Wpis z mikrobloga

• 108
@Umeraczyk: Jestem tak stary że pamiętam jak na CN zapowiadali zupełnie nową bajkę Ed, Edd, Eddy i z początku nie oglądałem bo miałem to za "nową falę" oskarowych g---o-bajek. W praktyce edki okazały się jedną z ostatnich normalnych premier w starym stylu. Potem to już tylko jakieś ben10 i Hanna Montana na kiju ehhh.
  • Odpowiedz
@Plp_: To raczej kwestia wieku, po Edkach była cała masa super bajek: Chojrak, Samuraj Jack, Bliźniaki Cramp, Dom dla zmyślonych przyjaciół, Batman Przyszłości, Harcerz Lazlo, Flapjack, Wyspa totalnej porażki.
  • Odpowiedz
po Edkach była cała masa super bajek: Chojrak, Samuraj Jack,

@pastryk: z tego co pamiętam to akurat Samurai Jack zagościł na polskim CN przed edkami (nie mówie tu o dacie produkcji). O chojraku nawet nie wspominam bo pamiętam pilota z czasów gdy nie było jeszcze polskiej wersji kanału ( ͡º ͜ʖ͡º)

Bliźniaki Cramp, Dom dla zmyślonych
  • Odpowiedz
@Plp_: Ile bym dał żeby się cofnąć do młodych lat i na cały dzień sobie usiąść do carton network. Niby wszystko jest teraz w sieci ale po pierwsze trzeba znaleźć, włączyć odcinek a klimat też już uleciał. Od przesytu wszystkiego już mniej sprawia oglądanie takich kreskówek jak za dzieciaka.
  • Odpowiedz
Ile bym dał żeby się cofnąć do młodych lat i na cały dzień sobie usiąść do carton network.

@Beefy_Malibu_Doctor: To. Mówiło się mame że się źle czuje i nie chce do szkoły, jak nie patrzyła to się wkładało termometr do herbaty, rodzice szli do pracy, a ja natychmiast leciałem do sklepu po pudełko algidy czekoladowej za 7zł i o----------m je całe łyżką stołową oglądając CN. Ehhhhh. Życie ty k---o, oddawaj
  • Odpowiedz
  • 1
@FalcoToJa znalazłem kiedyś cały dysk wszystkie sezony i odcinki + specjale po polsku w przyzwoitej jakości, pewnie źródłowej xD jak mi przypomnisz o 1 w nocy to mogę podrzucić
  • Odpowiedz