Aktywne Wpisy

kaczoor +3
Słucham państwa odpowiedzi
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
#samochody #prawojazdy #kodeksdrogowy #znakidrogowe #motoryzacja #przepisydrogowe
źródło: temp_file2299835895550902765
PobierzMoże skręcić w prawo?
- Tak 41.0% (636)
- Nie 42.3% (657)
- To bardziej skomplikowane... 14.3% (222)
- Nie wiem 2.4% (37)
murison +11
P------a akcja z tym pobiciem.
Ja to się zastanawiam na co liczyła ta kobita wdając się w sytuację potencjalnie konfliktową z jakims wydziaranym koksem? Myślała że grzecznie przeprosi, schowa uszy po sobie i pójdzie swoją drogą? Toż trzeba mieć chyba jakieś minimum instynktu samozachowawczego i raczej nie dążyć do zwarcia z takimi ludźmi
#wroclaw #patologiazmiasta
Ja to się zastanawiam na co liczyła ta kobita wdając się w sytuację potencjalnie konfliktową z jakims wydziaranym koksem? Myślała że grzecznie przeprosi, schowa uszy po sobie i pójdzie swoją drogą? Toż trzeba mieć chyba jakieś minimum instynktu samozachowawczego i raczej nie dążyć do zwarcia z takimi ludźmi
#wroclaw #patologiazmiasta

![[Afera]Fundusze wchodzą w medycynę! Akcja prywatyzacja!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/853c05e2504da0bbece7f022deac31e29385ebfb8a274cd00f8bbacdc9cf8291,q80.jpg)

Zabawne jest to że kobiety czegoś CHCĄ i magicznie wierzą w to że świat się do nich dostosuje XD
Ja tam pasuje do jej wymagań (no oprócz Warszawy, ale sadze ze nie pogorszyłaby miejscem gdzie mieszkam). Pytanie czy ona spełnia moje wymagania, zarabia z 15k netto minimum? Czy jest dobra, kochana, inteligentna dziewczyna? Czy gra w gierki,
To co piszecie panowie to najprawdziwsza prawda. Kobitka ma już zawężone oczekiwania - top chada chce. Jednocześnie jej pozycja na rynku matrymonialnym jest zgoła inna. Najlepsze lata oddała innym, a taka chadzina będzie wybierać dużo młodsze kobietki, a nie taką ściankę. Karinka będzie nalegać na poważny związek, wywierać presję na chadzie. Jej zegar biologiczny tyka, zaczną się wymagania. A po co to topowemu mężczyźnie
@jedrzej-gromadowski: Realnie jest to pewnie mniej niż 40% bo ta statystyka
@Wykopowicznr1: przed trzydzieści-stką ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Śmieszą mnie te wymagania wzrostowe. Mam 187cm, żona podobnie jak Karinka - 176 cm. Nadal jestem dużo wyższy od żony i ona przy mnie czuje się "malutka".
Po co to, na co to komu?