Wpis z mikrobloga

@jedrzej-gromadowski: no i warto do tego dodać sam fakt, że nie każdy z tych potencjalnych partnerów siedzi na tinderze, a nawet jeżeli, to wszyscy doskonale wiemy jak działa ten śmieszny algorytm. Nawet w autobusie czy gdziekolwiek indziej na mieście ciężko trafić na taką osobę. xD No, ale są gusta i guściki, niech sobie szuka
  • Odpowiedz
@jedrzej-gromadowski: Ja bym jeszcze odsiał z tych 2000 facetów co zarabiają "wystarczająco" wedlug niej. Bo zapewne znajdzie się jakiś wysoki co np zarabia 8000. Ale ona chce prawnika-lekarza co wykręca minimum 25k.

Ja tam pasuje do jej wymagań (no oprócz Warszawy, ale sadze ze nie pogorszyłaby miejscem gdzie mieszkam). Pytanie czy ona spełnia moje wymagania, zarabia z 15k netto minimum? Czy jest dobra, kochana, inteligentna dziewczyna? Czy gra w gierki,
  • Odpowiedz
@sauron-saga: to moja cenzura akurat xd
To co piszecie panowie to najprawdziwsza prawda. Kobitka ma już zawężone oczekiwania - top chada chce. Jednocześnie jej pozycja na rynku matrymonialnym jest zgoła inna. Najlepsze lata oddała innym, a taka chadzina będzie wybierać dużo młodsze kobietki, a nie taką ściankę. Karinka będzie nalegać na poważny związek, wywierać presję na chadzie. Jej zegar biologiczny tyka, zaczną się wymagania. A po co to topowemu mężczyźnie
  • Odpowiedz
3. Filtr drugi: Status wolny (kawaler / rozwodnik nie w stałym związku)

W przedziale wiekowym 27–34 lata spora część mężczyzn jest już w formalnych lub nieformalnych związkach. Szacuje się, że w dużych miastach status "singla" (osoby realnie dostępnej na rynku matrymonialnym, a nie tylko formalnego kawalera) w tym wieku utrzymuje około 40%mężczyzn.

5 692 *40% = 2 277 mężczyzn.

@jedrzej-gromadowski: Realnie jest to pewnie mniej niż 40% bo ta statystyka
  • Odpowiedz
@jedrzej-gromadowski: Kocham te kryteria, niesamowite odkrycie. Z nudów bo nie chce mi się szukać danych z GUSu babka ma 176 cm wzrostu odchylenie standardowe to około 6 cm, wiec jest pewnie w 10% najwyższych kobiet. Dla pewności sprawdziłem ile facetów ma 190+ niby według stronek powołujących się na GUS to 10%(daj źródło w takim razie). Outlier patrzy na outlier niesamowite odkrycie. Pozostałe filtry nie mają sensu, bo równie dobrze może
  • Odpowiedz
@jedrzej-gromadowski:

Śmieszą mnie te wymagania wzrostowe. Mam 187cm, żona podobnie jak Karinka - 176 cm. Nadal jestem dużo wyższy od żony i ona przy mnie czuje się "malutka".

Po co to, na co to komu?
  • Odpowiedz