Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +229
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

A przypomnę tylko, dla lepszego kontekstu, że Argentyna to ten zespół co w poprzednim Mundialu dostawał karnego niemal co mecz
#mecz #mundial
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1000010743
PobierzA w sytuacji z Salahem równie ewidentny był brak faulu. Po co sędzia miał biec do monitora, skoro podjął dobrą decyzję na boisku? Ty wiesz, jak VAR działa? XD
Zescrolluj tag na dół, ludzie już wyjaśniali, mi się nie chce po raz kolejny pisać.
Także, sorry,
@music_has_the_right_to_children: no nie. Oni weryfikują, czy decyzja sędziego z boiska była prawidłowa. Jeśli oceniają, że była, to po co mają wzywać sędziego do monitora? Przecież on tę decyzję już podjął.
W ogóle ludzie nie pamiętają chyba, że VAR powstał po to, żeby eliminować oczywiste błędy, a nie roztrząsać niuanse. Czy
Pa tu, faul na żółtą kartkę dla ławki Egiptu. Ofc, zero powtórek i już ban za wstawienie tego na X, LOL
Akcja kilka sekund po karnym Messiego.
źródło: 1000019906
Pobierz