Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

Ale nawet w studio stwierdzono jasno, że karnego dla Egiptu być nie powinno. Bramka na 2:0 też słusznie nieuznana. Tutaj to już w ogóle dyskusji nie powinno być.
Argentyna to przepchała mentalem. Niczym więcej. Dała też z mitycznej wątroby.
Egipt walczył, ale zabrakło doświadczenia i chyba też umiejętności. Błąd z atakowaniem bramki przy 2:2.
No i geniusz Messiego. Kosmita.
#mecz #mundial #pilkanozna #messi
@chokysrocky: Szkoda, że jak Argentyna strzelała w meczu z Austrią gola po faulu to var spał
A któż to siedzi w studio taki? Ledwo się poprawnie po polsku wysłowić potrafią xD
Przypominam że sędziowie na tych mistrzostwach potrafili już cofnąć akcje po rozpoczęciu gry bez ich zgody z okolic 40 m.
XDD a potem w studiu przedmeczowym następnego meczu z innymi ekspertami już nie było tak jednoznacznie, tylko że pewnie nie oglądałeś, bo spałeś, co? XD
https://wykop.pl/wpis/86845151/mecz-no-prosze-nowe-studio-przedmeczowe-nowi-ekspe