Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +217
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Publiczność powitała Prezydenta Ukrainy głośnymi, stojącymi owacjami.
Kluczowe wypowiedzi Prezydenta:
– Wyobraźcie sobie skalę: właśnie teraz niszczymy około 30 000 rosyjskich żołnierzy każdego miesiąca (!). Mamy wideo-potwierdzenie każdego z nich. Większość została wyeliminowana przez drony.
– Systemy Patriot już nie wystarczają. Nie można tego odkładać do 2030 roku — potrzebujemy ich teraz.
– Wskaźnik przechwycenia rosyjskich dronów „Shahed” wzrósł do 90% — co tydzień Ukraina zestrzeliwuje tysiące (!) dronów.
– Ukraina całkowicie zniszczyła samą ideę strategicznego zaplecza Rosji.
– W Federacji Rosyjskiej nie ma ani jednej rafinerii ropy naftowej, do której nie dotarłyby ukraińskie drony lub rakiety.
A na koniec Prezydent zadał członkom Sojuszu bezpośrednie pytanie:
„Czy naprawdę uważacie, że słuszne byłoby pozostawienie poza NATO kraju i narodu o takim poziomie zdolności obronnych?”
#ukraina #rosja #wojna #polityka
Nie, więc nikt takiego kraju poza strukturami NATO nie zostawi, zaraz się skręci kurek z pomocą tak żeby Ukraińcy się wystrzelali z czego mają, pomoc finansową się skręci tak żeby musieli gospodarkę przestawić na normalną produkcje żeby przeżyć, i tyle.
Jeszcze się ich troche pociągnie dla pognębienia ruskich, ale już raczej bliżej jak dalej
@Dymitrov: Najzabawniejsze, że większość członków nato (w tym usa) tak właśnie uważa, ale nikt tego zeleńskiemu nie powie. Będą mu bić owacje na stojąco, dziękować i robić nadzieję, ale w gruncie rzeczy traktują go jako narzedzie, które ma wykrwawiać rosję. Gdy wiatr inaczej zawieje, wojna się skończy i przestanie być potrzebny, zostanie rzucony
@Dymitrov: Tak, jeśli będziecie czcić Nazistów, Ludobójców i innej maści popaprańców.
@Dymitrov: oczywiście że słuszne xD ktoś uważa że nic poza zdolnością obronną nie ma? Struktur, korupcji, uwielbienia nazizmu?
Tłuką się i dobrze.
nadal nie wiemy o czym Trump i Putin rozmawiali na Alasce i w jakiej atmosferze. a wcale nie wykluczonym jest, że i nas położono na stole
Według chyba wszystkich ekspertów, których słuchałem, próba przekierowania putina z kursu chińskiego okazała się dla Trumpa porażką.
Dla Polski to oczywiśćie bardzo dobrze.
Natomiast zaskakujące jest dla mnie zaangażowanie niemiec w kontynuowanie tego konfliktu. Ciekawe co wykombinowali smoluchy...
Jednym z kluczowych warunków pokoju postawionym przez putina jest i będzie zakaz wejścia ukrainy do NATO - na co USA jak już zapowiedziało zgodzi się bez problemu.
Tak dlugo jak ten warunek nie zostanie przez ukr spełniony, tak długo putin nie zgodzi się na pokój - chociazby miała trwać zamrożona wojna.
Tak długo jak wojna będzie trwać, ukr nie będzie mogła wejść do Struktur.
Tyle w temacie twojego "srania".
Czym innym jest wspieranie jakiegoś państwa w wojnie, a czym innym wpuszczenie w swoje struktury skorumpowanego, pełnego nazistów i potencjalnych zdrajców bantustanu bez działającej gospodarki.
Proste - kulejąca gospodarka. Przecież porsche dyskutuje przerobienie fabryk na produkcje wojskową, a taki Rheinmetal musi udowodnić, że jego sprzęt nadaje się do czegokolwiek, a nie, że polaczki zaraz im podp*erdolą kontrakty licencjonowanym sprzętem...
Z resztą nie zdziwiłoby mnie gdyby niemcy próbowali balansować nas ukrainą właśnie. Z ich perspektywy Mitteleuropa jest bardziej preferowana niż Międzymorze, albo jak nazwał to Friedman - Blok Polski