Wpis z mikrobloga

Dobra trudno.. poszukuje kolejnego bengiera do kolekcji w stylu wyraźnie męskim i świeżym ale nie niebieskożelowym. Coś co można wrzucić do jednego worka z Gentle Fluidity Silver i Speed Legends i używać na codzień.
#perfumy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sepogadajdolaustra: Micallef GnTonic będzie genialnym wyborem. Jest tak dobry, że sam zrobiłem sobie backup flakonu 😄 Dla mnie jest ciekawszy niż Gentle Fluidity Silver.

Gdybyś chciał, mogę puścić flakon 50 ml produkt za 350 zł — naprawdę super cena. Wziąłem dwa, ale w sumie nie potrzebuję zapasu, bo ostatnio wpadły mi jeszcze Aventus Cologne i Virgin Island Water.
  • Odpowiedz
@sepogadajdolaustra: amug reflection pasuje mi do klimatów speed legends/gentle fluidity. Może też platinum egoiste.
Dior Homme sport (2012) też się wpasuje, kolega Splitzy ostatnio lał. Aktualny DHS jest pieprzny
  • Odpowiedz
@sepogadajdolaustra: Akurat to jest jeden z tych nielicznych Montale który nie jest chemolem i ma zabójcze parametry. Wszystkie pozostałe polecane zapachy łącznie z Nio i DHS to jakieś p---------i.

W ogóle to Montale to jest inspiracja klacznym Tommy Hilfigerem więc ma lekko drogeryjny vibe ale jest w pyte. Jak coś to mogę polać kilka ml na próbę.
  • Odpowiedz