Aktywne Wpisy

Obiboq +17
Przez 15 lat pracy przed komputerem, praktycznie zerową aktywność fizyczną, oglądanie seriali po robocie i jedzenie syfu nabawiłem się sporej nadwagi.
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który
Różowa czasem śmieszkowała z mojego brzucha i sugerowała, żebym trochę schudł. Od czasu do czasu chodziłem na siłownię, ale bez większego planu i oczywiście bez żadnych rezultatów. Przez ostatni rok ćwiczyłem już w miarę regularnie, ale nadal nie trzymałem diety, więc efekty były praktycznie zerowe.
W końcu zgłosiłem się do profesjonalnego trenera, który

Rad-X +352

#mecz #pilkanozna
źródło: ron
Pobierz@polski_polak_z_polski: Finał Euro2016 Cristiano Ronaldo schodzi i dyryguje z ławki = Portugalia wygrywa, poprzedni mecz Portugalii na tegorocznych mistrzostwach świata Cristiano Ronaldo schodzi = Portugalia wygrywa, niesamowita ironia losu xD
@polski_polak_z_polski:
dlatego wygrali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@polski_polak_z_polski: ja do dziś nie rozumiem jak Grecja wygrała Euro 2004. Pamiętam doskonale jak grali ultradefensywny nudny futbol. W dodatku ostatni mecz towarzyski przed Euro zagrali z Polską i go przegrali.
I w sumie nie rozumiem dlaczego tyle osób deprecjonuje Cristiano. Rozumiem, że można go zapamiętać jako narcystycznego lalusia (a taki był zwłaszcza na początku swojej kariery), ale trzeba jednak
@programista_wykopek: eh przecież gdyby Błaszczykowski trafil to byśmy nie prowadzili w karnych.