Aktywne Wpisy

shaleniska +1
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

źródło: 1000020390
Pobierz

#ukraina #wojna #polityka
źródło: IMG_5118
Pobierzno ale ten, przeprosili xDDDDD
tylko nie wiadomo do końca za co skoro to była tylko tragedia według
Ważne że Wykop jednogłośnie liże j---a komikowi i zlizują mele ze swoich twarzy
źródło: IMG_5119
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: HLZYMfWXAAAgM2b
PobierzMówi natomiast:
według jego informacji Polska przygotowuje działania, które uważa za "niedojrzałe" i "eskalacyjne", związane z rocznicą 11
Czy ten tekst cię również nie oburza? @robertkk XD za co?
Rownocześnie wiem kto i w jakim celu nagłaśnia takie wypowiedzi wśród polskiego motłochu
@gaz_wieprzowy: Ale Polacy jakoś mówią o ''tragedii żywocickiej'' a to przecież było wymordowanie Polaków przez Niemców. I zwrotu ''tragedia'' użyto na portalu dziele.pl powiazanym z ministerstwem kultury (i innymi isntutuacjami ) gdy rządził PIS
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-07 115922
Pobierz@dqdq1: nie ze wszystkimi. Wystarczy postsowietów postawić do pionu, bo im się w dupach poprzewracało.
Ale jeśli mam być szantażowany kondominium konowałsko-deweloperskim i ich względnie dobrą polityką międzynarodową, bo jak nie oni to przyjdzie zły PiS i znowu spadnie bezrobocie to wolę nie głosować wcale.
Komentarz usunięty przez moderatora