@Mariuszzuk: sam jestem ze Szczecina ale kibice w tym mieście to przygłupy, dla nich najlepiej jakby jako 1,2 i 3 komplet był bordowo-granatowy pasiak z lat 90' bo innego wzoru nie znają XD
@Narqs: mnie to rozpierdziela, że ta koszulka przypomina im barwy Lecha XD, no k---a z której strony, chyba tylko z takiej, że jest tu niebieski kolor, bo Lech nigdy nie miał pasków poziomych.
Nie wszyscy to przygłupy, większej części kibiców te koszulki się podobają
@Mariuszzuk: nie no wiadomo że nie wszyscy, natomiast z mojego doswiadczenia wiekszosc. A odonosnie koszulek to wiekszosc opinii gdzies na fb czy w komentarzach na stronach widzialem wlasnie takie hur dur czemu nie granatowo-bordowe. A po dzisiejszym pokazaniu zielonych koszulek to juz wogole skala głupoty mnie przeraziła XD
@Narqs: @wstanczyk granatowo-bordowe koszulki będą jutro, bo póki co pokazali wyjazdówkę, która zazwyczaj nie ma nic wspólnego z barwami (i ma być kontrastem do pierwszego kompletu), a trzecia czyli dzisiejsza będzie założona pewnie ze dwa razy podczas sezonu.
granatowo-bordowe koszulki będą jutro, bo póki co pokazali wyjazdówkę, która zazwyczaj nie ma nic wspólnego z barwami (i ma być kontrastem do pierwszego kompletu), a trzecia czyli dzisiejsza będzie założona pewnie ze dwa razy podczas sezonu.
@WolnyBLN: No wlasnie ja to wiem, stad tak bardzo smiesza mnie pytania w stylu
dlaczego nie trzymają się swoich klubowych barw, tylko kombinują jakieś niewiadomo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pogonszczecin #szczecin #mecz #ekstraklasa
źródło: 1000014694
Pobierzźródło: obraz
PobierzNie wszyscy to przygłupy, większej części kibiców te koszulki się podobają
@Mariuszzuk: nie no wiadomo że nie wszyscy, natomiast z mojego doswiadczenia wiekszosc. A odonosnie koszulek to wiekszosc opinii gdzies na fb czy w komentarzach na stronach widzialem wlasnie takie hur dur czemu nie granatowo-bordowe. A po dzisiejszym pokazaniu zielonych koszulek to juz wogole skala głupoty mnie przeraziła XD
@WolnyBLN: Serio o to chodzi? XD Taki niebieski jest nawet we fladze Szczecina xd
Chociaż tak ogólnie to też trochę nie rozumiem, dlaczego nie trzymają się swoich klubowych barw, tylko kombinują jakieś niewiadomo co
źródło: 1280px-POL_Szczecin_flag.svg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@WolnyBLN: No wlasnie ja to wiem, stad tak bardzo smiesza mnie pytania w stylu