Aktywne Wpisy

MondryKrul +206
Trao +234
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz

Metro. Masakra, kto to wymyślił, kilometry tych samych korytarzy, nuda na maksa. Jak pierwszy raz tam się pojawiłem to sobie „zwiedzałem” z godzinę, potem jak dotarło do mnie, że tam można chyba spędzić z 10 razy tyle to odpuściłem. Czytałem, że sa tam rowniez jakies zadania poboczne ale nawet nie mialem zamiaru ich szukac i błądzić.
DLC. Ogólnie spoko ale chciałem najpierw zrobić to o kosmitach, by mieć je z głowy, bo to nie moje klimaty. No i to był chyba błąd. Zrobiłem je gdzies w polowie gry, a potem do jej końca ciągle używałem tych blasterów obcych, bo inne bronie były po prostu słabe w porownaniu do nich. Psuc tak balans calej gry za pomoca DLC, no sredni pomysl. Inne DLC mialy ten balans broni i zbroi sensowniej ogarniety.
Pancerz wspomagany. W pierwszych dwoch czesciach po nałożeniu tego pancerza, nasza postac widocznie się powiększala, czuc bylo wagę i powagę tego przedmiotu jakos. W tej czesci jak pierwszy raz nalozylem ten pancerz, to sie usmiechnalem xd wyglada jak jakis stroj cosplayowy niskobudzetowy. Liczylem na jakies zmiany moze w stylu chodzenia, w koncu chodzimy za pomoca jakichs silownikow, moze cos na HUD nowego, bo w koncu to cos w pelni wypchane elektronika ale gdzie tam. Jedyna roznica to przy chodzeniu wydajemy taki delikatny, metaliczny dzwiek, jakbyśmy nosili w kieszeni siatke srubek xd wiec niby cos probowali ale nie wyszlo. Ble.
Jutro zabieram sie za New Vegas, mam nadzieje, ze cos sie zmieni w w/w kwestiach tam.
#gry #fallout
Ale zdaje sobie sprawe, ze modami mozna poprawic wiele. Zreszta jak w mnostwie innych gier. Pierwsze doswiadczenie jednak zawsze chce by bylo takie, jak zaplanowali to tworcy danej gry. No chyba, ze chodzi o gre, ktora obsluguje gora rozdzielczosc 720p, wiec wtedy musze jakiegos moda 4K sciagnac zeby cokolwiek widziec na moim
@LubieSzaszylkiZLublina: taaaaa, szafa pełna powerarmorów na każdy dzień inny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Akuzativ94: Jeśli zamierzasz ogrywać dead money to [*]
@Piw_Benzyna Cos slyszalem, ze w tej czesci powinno sie chodzic tam, gdzie kieruja nas zadania, a nie gdzie chcemy, jak w trójce. Pewnie twoja propozycja wiaze sie ze znacznym zwiekszeniem stopnia trudnosci na tych terenach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Akuzativ94: To bardzo dobre DLC, chociaż ma dość frustrującą mechanikę, ale najgorsza jest niesamowita ilość bugów. Jeśli zamierzasz to ogrywać to przed wejściem zrób ręczny zapis, a jak już wejdziesz to najlepiej zapomnij, że szybki zapis istnieje.
@Akuzativ94: szanuję.
źródło: ScreenShot10
Pobierz