Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +26
Mucha_w_oku +140
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Już wiemy dlaczego polskie czołgi za bardzo się nie pojawiały na Ukrainie. xddd
#ukraina #wojna #ciekawostki
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Wersje z linii T-72M1R i Twarde w piewszrym rzucie były po lekkiej modernizacji w Bumarze-Łabędy (wersja T-72M1R). Miały naprawdę zajebistą, nowoczesną polską termowizję (kamery KLW-1 Asteria, czyli te same co w niemieckich Leopardach), nową łączność, były na chodzie. Zresztą Ukraińcy z linii frontu na początku wojny bardzo je chwalili, bo widzieli w nocy ruskowiczych jak na dłoni.
No i potem był drugi
@kam966: nie.
@kam966: tak.
@Jagass: przecież było wideo od ruskich, co kilka ex-polskich czołgów przechwycili.
I były zachwyty, że "wyglądają jak prosto z fabryki - widać, że polskie"