Aktywne Wpisy

vorky +84

Ludzie którzy mówią że "teraz nie ma dobrych gier" i inne podobne tezy, to w 90% ludzie którzy grają lub grali tylko w jakieś mainstreamowe ubi-slopy, jakieś gówna od EA, cody etc. Czasami odpalili też wiedźmina 3 albo CP77 (które też są UBI grami) i na tej podstawie opierają swój światopogląd na całą branżę gamingową. Kiedy w rzeczywistości to poprostu marki które oni znali kiedyś jako mocne i najlepsze w swojej kategorii
źródło: change-my-mind-meme-template-regular-62e5f8ec
Pobierz

#elektryka #remontujzwykopem
https://www.ceneo.pl/188968017?se=pVBMwlkFDd2lUEzCWQUN3TB0yKBbuXIO&msclkid=c6217161a585170950601b2db70f6fad
Ale może lepiej byłoby zostawić jedną fazę off grid do mieszkania i prac drobnych a maszyny budowlane tylko z agregatu
@pahamakaa: Nie wiem jak na trójfazowych bo mam jednofazowy. Mogę sobie podłączyć wiertarkę i powiercić, ale już młot wyburzeniowy 1300W nie ma totalnie pary, prędzej siusiakiem coś wykuję. Teoretycznie falownik ma 5kVA mocy ciągłej, a w impulsie ponoć nawet 9k VA może dać. Muszę załączać sieć, żeby to normalnie chodziło. Obstawiam, że duże obciążenia indukcyjne tak średnio,