Aktywne Wpisy
notozalezy +51
I jak ma być dobrze w relacjach damsko-męskich, jeśli ludzie robią sobie takie rzeczy XD
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
Taki background: za 2msc idę na wesele mojej dobrej koleżanki. Nie mam osoby towarzyszącej - bliska mi osoba odmówiła mi, ale doradziła, bym poszukała na #tinder xD
No i dobra. Sceptycznie, ale jednak, wbiłam z widłami na tindera, dałam odpowiedni opis że wesele, że blablabla. No i zmatchowało mnie z takim jednym, lekko pow.30lvl, opis:
źródło: 1000025516
Pobierz
mvp84 +102
Największe upadki ostatnich lat - ja zaczynam:
wcale nie #heheszki
wcale nie #heheszki
źródło: images (1)
Pobierz

Dywizja jednak raczej nie wjedzie, ale jakas rakieta moze wleciec, do tego drony... bedzie potezna gownoburza i k-------e na Ukraincow.
Niestety.
#polska #rosja #ukraina #wojna
Niestety będzie tak jak mówisz. ruskie coś odwalą, a po 5 minutach Braun i inne internetowe stworki napiszą, że to false flag Ukrainy. Reszta to podłapie i już...
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty o tym wiesz, ja i większość społeczeństwa ale znajdzie się kilkaset tysięcy debili którzy dali się zmanipulować i to przez nich będziemy mieli największe problemy.
@frems: większość? Końca + Braun to jest już 25%, a do tego masz 30% PiSu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Basti91: Natomiast jak by faktycznie ukraińcy to zrobili to twierdziłbyś że to ruscy agenci. Niczym się nie różnisz od tych luzi.
Czy z czystym sumieniem jesteś w stanie stwierdzić że stosunek Ukraińców do nas nie nakręca tej spirali?
Jak mówisz debilowi, że wyjscie z UE to dużo droższy internet i rozmowy na zagranicznych wyjazdach to są zdziwieni.
Wielka Brytania wyszła z UE 5lat temu i szybko chcą wrócić a to zdecydowanie silniejsza gospodarka od naszej.
Wystarczy popatrzeć jak Angole klną w kolejkach na lotniskach.
Betonoza łapie populistyczne hasła i łyka, bez sekundy połączenia kropek co dalej.
xD
@Basti91: co za bzdury. Rosja jest uniwersalnie znienawidzona w polsce. Zdarzają się przypadki podejścia neutralnego, obojętnego, gdzieś na głębokim wschodzie, i to tyle. Ukraińcy rzeczywiście są coraz bardziej nielubiani i nie wynika to z propagandy a z nieporadnego, patologicznego rządu a i samego zderzenia typu człowieka homo-sovieticus z narodem który wiele walczył z tą
Oni by ich przywitali kwiatami i mówili, że nas wyzwalają spod unijnej okupacji i się pytali czy mogą dołączyć do rajdu na Brukselę xD