Aktywne Wpisy

potatowitheyes +683
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
Lolenson1888 +7
Za ile byście - tak orientacyjnie - kupili Rajovicia?
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz
Ja byłbym skłonny dać jedną reklamówkę butelek kaucyjnych.
#mecz

W wielkim skrócie przekazaliśmy niewielką ilość rakiet PAC-3 do systemu patriot na prośbę USA, NATO i wiedział i prezydent Polski i nasze wojsko i wszyscy święci.
Błaszczak to sobie właśnie w dwie stopy strzelił jednocześnie xDxDxD Teraz dzban będzie się USA tłumaczył.
#polityka #bekazpisu #polska #ukraina
@PABLO__ESCOBAR: To jest informacja potwierdzona jakimś źródłem czy IDzD?
@Sin-: nic sobie nie strzelił w stopę, w konfopisowskich mediach żadne sprostowania nie pójdą
@PABLO__ESCOBAR: w sumie nie zdziwiłbym, jeśli to prawda. Nikt wykształcony na trepa nie pójdzie
@Sin-: a kto normalny tego kretyna słucha? chyba tylko ci od tuska xD
Tak twierdzi Kosiniak. A co na to Kamysz?
https://wykop.pl/link/7975993/wiemy-ile-rakiet-pac-3-mse-polska-przekazala-ukrainie-5
Wiemy ile rakiet PAC-3 MSE Polska przekazała Ukrainie (5)