Aktywne Wpisy

peoplearestrange +41
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +575
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

Poleci ktoś jakąś fajną szosę albo doradzi w wyborze? Będzie to mój pierwszy rower, przymierzam się do triathlonu i celuję w budżet do około 10k.
Póki co mam takiego faworyta:
SENSA GIULIA EVO INTEGRALE DISC
Zależy mi na karbonowej ramie, a wydaje mi się, że ten wychodzi fajnie cenowo, reszta może zostać na jakiś bike fitting i inne niezbędne lub zbędne sprzęty i ulepszenia. Planuję też dorzucić lemondkę.
Rozważałem również Bianchi Oltre Race Aero i Meridę Reacto 4000 lub 5000, ale tam już nie jest tak kolorowo jeśli chodzi o cenę. Myślałem też o jakichś używkach na olx, pytanie czy warto? Ale też średnio mam gdzie przetestować rozmiar tych rowerów, a nie chcę się tłuc przez pół Polski, żeby się dowiedzieć, że rozmiarowo jednak nie pasuje.
#rower
@giorgio12: jak nie masz kogoś kto się zna i doradzi to nie warto.
Sensy w dobrej cenie masz na szybkierowery.pl
Taki ładny np znalazłem w budżecie.
I jeszcze np
https://skiteam.pl/cube-attain/10859-422697-rower-cube-125600-attain-c-62-slx-4054571501554.html?_gl=11c20nbl_upMQ.._gsMQ..&gclid=CjwKCAjwx7LSBhB3EiwAjcodxMaigM9lprcvUM4KQ8gukrCdecSTRmsP4Suy6B71GUNbEAe3Tucf4RoCPLgQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADiCn1CT51qhQ7Mey07BTHjQ790Ku#/3260-rozmiar-56_cm/3296-maincolor-szary/3460-rama-uniwersalna/4026-s-x-unisex/75176-kolor-sleekgry_prism
Trochę ponad budrzet, ale bardzo ładny