Wpis z mikrobloga

Jeśli Max Verstappen jest kukoldem, to Fernando Alonso jest GIGA-KUKOLDEM bo zalał formę babie z TRZEMA bękartami, która w dodatku jest wdową alfa po wysokim czadzie - piłkarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#f1
PolsartNews - Jeśli Max Verstappen jest kukoldem, to Fernando Alonso jest GIGA-KUKOLD...

źródło: 1000282542

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Fernando Alonso jest GIGA-KUKOLDEM bo zalał formę babie z TRZEMA bękartami, która w dodatku jest wdową alfa po wysokim czadzie - piłkarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PolsartNews: w takim razie Saintz to Thanos cucoldów tego uniwersum z laską eskortką
  • Odpowiedz
@Lime0606:

Jak to jest, że dzisiejsza stawka kierowców wybiera sobie za partnerki życiowe same lachociągi i atencjuszki? Z taką kasą nie znalazły się lepsze?

podobne rozpuszcza się w podobnym.
oni nie mieszają sie ze zwykłymi ludzmi.To nie Disney, ze biedni łączą sie z bogatymi. Oczywiście, że mogli by mieć lepsze ale status i towarzystwo niejako to wymusza. Pamiętaj, że 90% z nich to nie sa biedacy i mówie o ich
  • Odpowiedz
@JuzefCynamon: Dokładnie. Taki milioner jeżdżący w kółko nie weźmie sobie przecież szarej myszki dla anonka (tu mega szacun dla Piastriego, Lily jest rewelacyjna #wygryw), tylko bogolkę-modelkę-celebrytkę, którą wcześniej zalewało pół padoku / holyłudu / reprezentacji Kokodżambo. To i nic dziwnego, że w pakiecie dostają nie-swoje dzieci.
  • Odpowiedz
@JuzefCynamon: @ossprime: Taki Michael Schumacher potrafił sobie znaleźć Corinnę, która pochodziła z zamożnej rodziny ale nie była szlafuem i opiekuje się nim mimo, że gość jest warzywem od dekady. Taki Lewis Hamilton też mógł dawno poślubić Nikolkę, która jest względnie normalną babą ale woli się szlajać z największym k--------m w Hollywood. Chyba współcześni kierowcy mają n------e w głowach, bo według mnie znalezienie kobiety z zamożnej rodziny, która nie
  • Odpowiedz
według mnie znalezienie kobiety z zamożnej rodziny, która nie jest szlaufem i nie robi z siebie pośmiewiska w internecie, nie powinno być aż tak trudne.

@Lime0606: Widocznie brakuje im własnej sławy, więc biorą popaprane celebrytki / instagramerki / onlyfansiary po przejściach. Mi się to w głowie nie mieści.

Świetnie to widać w kontraście do przykładu Piastriego i Zneimer, bo oprócz tego, że jawnie są razem, w zasadzie nic z ich
  • Odpowiedz