Aktywne Wpisy

CloudNine +12

blunch +76
Dzisiaj na zakupach usłyszałem rozmowę trzech kobiet. Jedna z nich z pełnym przekonaniem opowiadała, że jej dziecko "bez w-------u się nie słucha", że regularnie je bije, bo "ją matka też biła". Dorzuciła jeszcze, że jej matka powinna była mocniej bić swoje dzieci (rodzeństwo głównego bohatera), bo "nie wyrosły na ludzi, a ją matka biła i jest kimś".
Stałem obok i słuchałem.
Wróciłem do domu, zgłosiłem sprawę do MOPS-u, Policji i Rzecznika Praw Dziecka.
Stałem obok i słuchałem.
Wróciłem do domu, zgłosiłem sprawę do MOPS-u, Policji i Rzecznika Praw Dziecka.
źródło: d32cbbba-aced-4637-a896-9cb7560bc7a3 (1)
Pobierz

#polskieonuce #wojna
źródło: 1000014592
PobierzNo i niech mi ktos powie, ze większością skrajnych debili nie da sie poznac po tępej/ zdeformowanej twarzy.
Przeciez to z daleka widać, ze typ w zyciu nie doszedl sam do wlasnych wnioskow poza lupnem harnasia na promocji 12+12 w lidlu i jest idealnym celem dla wrogiej propagandy stającej do takich pustych łbów
To są po prostu kretyni wrażliwi na fikołki dla kretynów z tiktoczka.
Kiedyś to cała Konfa z Ruchem Narodowym miała w sumie poniżej 5%, a na konfiarz patrzyło się jak na debili "podrośnie to zmądrzeje". Zdebilnienie postępuje i nie ma co sobie wmawiać że jedynie stali się bardziej widoczni.
@ciabass: a bo to pierwszy raz wyborcy zostają oszukani i nie poinformowani? Każda parta tak dyma pospolitego człowieka.
Podpisujcie ich z imienia i nazwiska, niech to Google indeksuje