Aktywne Wpisy

QoTheGreat +39

wfyokyga +15
Lockheed Martin F-35 Lightning II.
źródło: temp_file1706015535606930109
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1706015535606930109
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #warszawa #zdrowiepsychiczne
źródło: 1000132923
PobierzNastępnym razem niech walnie chmurę gazu w psa i przypadkowo we właścicielkę to się jej odechce głupich żartów
klasyka. Sam bylem w podobnej sytuacji jak w nocy szedlem se Po lesie I pies do mnie pobiegl.
Zero reakcji tfu.
Ich mozgi sa uszkodzone tj brak fundamentalnej empatii. Nie musze byc ztraumautyzowany. Po prostu w nocy biegnie do mnie wielkoe bydle "sie pobawic". Dla nich to nie problem bo oni znaja pieska I wiedzial ze nie gryzie XDD.
Sama coś takiego widziałam i nawet tu o tym pisałam. Na Wolumenie w Warszawie. Psy podbiegły do kobiety, która zesztywniała stała przy ławce odwrócona ze strachu plecami, zaczęły wokół niej skakać i szczekać a psiara zamiast zapiąć psy zaczęła coś pier olić: pewnie się pani boi i że psy wyczuwają strach.
Nie da się z tymi idiotami inaczej
@WielkiNos: Chyba nigdy nie pracowałaś z p0lakami.
Powinno być też prawo do obrony dowolnymi środkami i z dowolnym skutkiem na napastniku.
Dziwię się, że nie ma takich przepisów...
@WielkiNos: Problemem nie są psiarze, ale ogólnie Polacy, bo zwyczajnie większość ludzi w Polsce nie ma jakiejkolwiek empatii i nie potrafi chociaż w minimalnym stopniu wczuć się w drugiego człowieka. I to widać zarówno u psiarzy, jak i np. parkujących gdzie popadnie, kierowców jeżdżących ze znaczną prędkością, debili na hulajnogach czy przedsiębiorców-januszy.
@Teodorro: klasyka na wsi to szukanie jakiegoś kija lub kamieni, cegieł cokolwiek i nacieranie na burka aż się posra.