Wpis z mikrobloga

Swoją drogą, to Haaland poza byciem piłkarskim potworem, jest naprawdę bardzo spoko gościem. Na drugim biegunie w stosunku do takich mbeppe czy o vinim nie wspomnę.

Na pewno nie jest pieprzoną gwiazdeczką, a już miał wystarczająco dużo czasu żeby zblazować. A jednak nie, dobrze wychowany fajny gostek.

#mecz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kutasoglu @MLeko29 @Ninja_xtb5 polecam jego kanał na yt jak pokazuje swoje życie prywatne, jak jeździ na treningi itp :D fajny gość, niezły śmieszek i widać, że mu nie odwaliło od kasy np. normalnie z żoną steka jedli rękoma i mówił, że kolację zawsze jedzą bez sztućców albo jak smieszkowal z żony :D
  • Odpowiedz
@czuczupikczu: Widziałem kilka odcinków na YT - pamiętam jak kupował mięso od lokalnego farmera i pytał ile może kupić żeby też dla innych mieszkańców wystarczyło, żeby oni mogli też skorzystać - mała rzecz, ale pokazuje kulturę a nie hajs zamiast mózgu :)
Ps: a odcinek z przebraniem się za Jokera czy Mikołaja też top 😄
  • Odpowiedz
  • 2
@czuczupikczu: oglądałem troszkę. Same pozytywne rzeczy i widać, że taki po prostu jest, a nie że reżyserka, aby dobrze wypaść jak u takiego Lewego całą karierę. Jest naturalny, wierzy w to jak go wychowano i tyle. Jak widziałem, że od jakiejś babki prócz mięsa udało mu się zdybać mleko i miód, to był zajarany jak ja za dziecka na gwiazdkę. I znów, przy wielu bym sądził, że taka ustawka, ale
  • Odpowiedz