Aktywne Wpisy
olsnienie +236
Trzeźwi plusują, a te ochlane mordy z gnijącymi wątrobami niech zdychają z kacem mordercą w łóżkach albo gdzie tam ich a-----l powlekł, nawet mi ich nie żal
A ja już na spacerku z piesełem
A ja już na spacerku z piesełem
źródło: Clipboard01
Pobierz
titus1 +302
Pijcie mną ze kompot, radujcie się ze mną. W wieku 53 lat kupiłem sobie pierwysz w swoim życiu, wymarzony zestaw audio. Wieża Technics z kolumnami. Ktoś powie, że używany stary rupieć, a ja o czymś takim śniłem od dawna nie celowałem w jakieś hajendy, potrójne A. Miał być technics albo diora, które widywałem na klasowych dyskotekach. Nie jestem też audiofilem, który dąży do poszerzenia sceny czy większej czarności basów. Ma grać. Gdy

Co wy nastepnego zaczniecie plusowac? Sojusz z r0sją?
kiedyś rUskie sie czaily ale widac ze uznali że czesc Polakow tak glup.... ze mozna publikowac z kont reżimu
#wojna #ukraina #rosja
źródło: 20260705_184823
PobierzŻe Ukraińcy mordowali? Jeszcze jak.
Że kobiety, dzieci, bezbronnych? Głównie.
Że ofiar bylo prawdopodobnie ponad 100k?
Rosja nie musi tu wchodzić. Rosja już tu jest.
może to posty sponsorowane albo jakiś barter...
@Grzesiok: to jest najbardziej w---------e - że przez dzbanów z pis i konfederusków Katyń - subiektywnie największa zbrodnia na Polsce jako narodzie zeszła na k---a dziesiąty plan.
Ciekawe od kiedy i dlaczego nie jest
Na mirko są trolle jednej i drugiej strony, ale nadal ogół użytkowników pozostaje normalny, na głównej narracja gaśniczaków przejęła cały tort i każdy o innym spojrzeniu jest zakrzyczany z miejsca.
@Grzesiok: najgorzej że spośród tych proupowskich baranów ten się odpalił xD
Ciężko pojąć jak debilne ruchy wykonuje Ukraina gdy to jest główny wątek ruskiej propaganda, by przypominać o Wołyniu. Rząd Zełenskiego razem z wieloma Ukraińcami zachowują się dosłownie jak ruscy agenci z Moskwy
źródło: IMG_5024
Pobierzźródło: avxfyl
PobierzJeśli zauważycie na Wykopie konta powielające rosyjską propagandę, dajcie nam o tym znać: https://wykop.pl/kontakt :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@wykop:
Zapraszam na #szuryzglownej i ogólnie najbardziej plusowane komentarze na
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzCOKOLWIEK ZROBIĄ POLSKIE RZĄDY TO MA DRUGIE DNO I KŁAMIĄ KRADNĄ.
ALE TUTAJ AKURAT SKAPUJE CZYSTA PRAWDA.
(。◕‿‿◕。)
TAK DUŻO MAJĄBOTÓW CZY TAK DUŻO W POLSCE JEST POZYTECZNYCH FRAJERÓW?