Witam szanowne grono Mireczków i Mirabelek. Będę mieć do rozlania dwa dobre świeżaki Torino21 6,45/ml oraz Simone Andreoli Zest di Sorrento 3,55/ml Realizacja na początek sierpnia.Do rozlania po 70 ml #perfumy
@cinek15c @Vexation @2for_zelek @Omniscient @nukeGandhi zapisane flakony będą dopiero pod koniec miesiąca bądź na początku sierpnia:( być może przyjdą wcześniej od Lucka. Będę was o tym informować. Dzięki!
@Kenteris: No jasne :D Blanche lubię, ale za słabo trzyma żeby za tyle kupować jak dla mnie. Zresztą podobnie mam z Superleggerą - po co mi ona skoro mam bliźniacze Versace Pour Homme za ponad 2 razy mniej ¯\(ツ)/¯. Jakby Zest spełniał jeden z dwóch warunków, tj. lepiej trzymał lub lepiej pachniał, to będzie rozważany do kupna.
Będę mieć do rozlania dwa dobre świeżaki Torino21 6,45/ml oraz Simone Andreoli Zest di Sorrento 3,55/ml
Realizacja na początek sierpnia.Do rozlania po 70 ml
#perfumy
źródło: 1000016727
PobierzBlanche lubię, ale za słabo trzyma żeby za tyle kupować jak dla mnie. Zresztą podobnie mam z Superleggerą - po co mi ona skoro mam bliźniacze Versace Pour Homme za ponad 2 razy mniej ¯\(ツ)/¯. Jakby Zest spełniał jeden z dwóch warunków, tj. lepiej trzymał lub lepiej pachniał, to będzie rozważany do kupna.