Wpis z mikrobloga

#rower #dzieci #tatacontent
Mireczki, korzysta ktoś z Was z fotelika (?) kids ride shotgun? Szukam optymalnego rozwiązania do MTB, bo mam trailówkę i wydaje mi się to ciekawą opcją. Faktycznie jest to aż tak fajne dla dzieciaka? Dobrze się Wam jeździ z pociechami? Nie ma za mało miejsca na nogi gdy malec jedzie przed Wami? Czytając opinie w różnych zakątkach internetu ciężko znaleźć głosy krytyczne, ludzie bardzo sobie chwalą ten sposób przewożenia dziecka.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@cacum3: Początkowo tak, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się KRS ze względu na bardziej aktywny udział dziecka w jeździe, młody będzie mieć lepsze widoki. Oprócz tego przyczepka to dodatkowy grat, który gdzieś trzeba trzymać. Dodatkowo chciałem pojeździć z młodym po jakichś lasach i lekkich bezdrożach, a tutaj też przyczepka wydaje mi się być gorszym wyborem.
  • Odpowiedz
kids ride shotgun

@okim: fajny bajer, ja jednego kaszojada woziłem przez rok na tym i teraz z drugim lvl 2,5 zaczynam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kosztowało niecałe 80 pln na allegro w zeszłym roku

Na pewno dzieciak ma większą frajde niż w foteliku z tylu ale tez musi stabilnie siedzieć i potrafić współpracować bo jednak trzyma za kierownicę
7uras - >kids ride shotgun

@okim: fajny bajer, ja jednego kaszojada woziłem przez ro...

źródło: Zrzut ekranu 2026-07-05 222052

Pobierz
  • Odpowiedz