Aktywne Wpisy

lubie-sernik +70
Jestem ostatnią noc w Tajlandii bo jutro lecę dalej. I mam kryzys.
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do
Wróciłbym do Krakowa i żył sobie normalnym życiem a nie ciągle na walizkach. Dopiero dwa miesiące mnie nie ma więc wolałbym jednak jeszcze zostać w tej Azji.
Mam nadzieję, że mi przejdzie zaraz ten kryzys.
Do

Soothsayer +52
źródło: 1000005259
Pobierz

Jest to spowodowane okresem urlopowym oraz często zwiększonym zapotrzebowaniem.
Dlatego sprawcie czy Waszej krwi nie potrzeba lokalnie i zapraszam do oddawania.
#krew #rckik #krwiodawstwo #bialystok #bydgoszcz #gdansk #kalisz #katowice #kielce #krakow #lublin #lodz #olsztyn #opole #poznan #raciborz
#radom #rzeszow #slupsk #szczecin #walbrzych #warszawa #wroclaw #zielonagora
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-05 093907
Pobierz@testek-12: majonez, płatki owsiane. Przy zbieraniu punktów możesz odebrać takie fanty jak parasol, plecak czy kubek. Mało, ale zawsze coś
O! To widzę, że znasz bardzo wpływowych ludzi! Może załatwi ci oponę od stara? Albo choinkę zapachową do malucha?
Jeszcze trochę dostanę posadę dyrektora sor w szpitalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakoś w innych krajach na przykład w czeskiej republice potrafią płacić za oddawanie krwi.
@wcaleniepchamsiewmultikonto: To już zależy od samorządu i stacji krwodawstwa, bo to się różni
@Podstarzaly_Mandalorianin: czyli 10-41zł (w zależności od stawki podatku) korzyści za 2 oddania krwi (żeby uzbierać niecały litr), faktycznie BOGACTWO
NFZ premium jest ogromnym przywilejem, na tyle, że bez tego nie da się korzystać, to grube tysiące kiedy potrzeba się leczyć i badać.
A 2 dni wolne to miły bonus
a dwa dni wolne na własnej działalności to niewielki przywilej.
Ile osób się przyjaźni z ordynatorem?
Nie istotne jest wchodzenie w kolejkę, ale pierwszeństwo obsługi, a głównie rejestracji, tak że zamiast czekać 2 lata na specjalistę lub miesiącami na rezonanse masz je od ręki w ciągu tygodnia / miesiąca. To zdecydowanie premium.