Wpis z mikrobloga

Huop był dzisiaj we wsi kłanino niedaleko pucka. Odwiedził Muzeum pancerne. Były dzisiaj pokazy dynamiczne pojazdów z drugiej wojny światowej.
W tym jednego z trzech na świecie i dwóch w Europie panzer IV . Poniżej galeria,ale polecam osobiście odwiedzić muzeum.

W szczególności kiedy będą pokazy dynamiczne pojazdów. Poprzednie były w majówkę (przegapiłem XD). Następne dzisiaj.

#przegryw #damskiprzegryw #puck #klanino #wladyslawowo #spierdotrip #podruzujzwykopem #podruze #czolgi #muzeum #zainteresowania #t34
#hwalesie
S_mirabilis - Huop był dzisiaj we wsi kłanino niedaleko pucka. Odwiedził Muzeum pance...

źródło: 2053

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@S_mirabilis: Piękny to był pokaz, jechałem tutaj głównie żeby usłyszeć trn piękny dźwięk pz 4 i się nie zawiodłem. Jeszcze ta pantera, wszedłem do środka i robiła nieziemskie wrażenie, ogromna jest w porównaniu do "niskiego" stuga. Jako gracz War Thundera byłem w raju ()
s9testoviron - @S_mirabilis: Piękny to był pokaz, jechałem tutaj głównie żeby usłysze...

źródło: 1000011995

Pobierz
  • Odpowiedz
@S_mirabilis: kusiło żeby na nią wejść ale przypału noe chciałem sobie robić, bardziej chodziło o to że jak się weszło do tego pomieszczenia to jak pięknie wyglądała, teraz czekać te 4 lata jak mówią że ma być na chodzie to znów przyjadę tylko specjalnie dla niej

Byłem na 10:30
s9testoviron - @S_mirabilis: kusiło żeby na nią wejść ale przypału noe chciałem sobie...

źródło: 1000011997

Pobierz
  • Odpowiedz