Wpis z mikrobloga

@radioparanormalium +10
Już dziś o godzinie 22:00 zapraszamy na premierę kolejnego odcinka podcastu "Mówią Świadkowie".

W tym odcinku wysłuchamy rozmowy ze Słuchaczem z Bydgoszczy, który podzieli się z nami kilkoma relacjami o obserwacjach UFO oraz dziwnych istot o trudnej do ustalenia proweniencji. Odcinek wyjątkowo będzie nieco krótszy niż to, do czego
  • Odpowiedz
@panna_kotta: ja też miałem kilka razy takie sny, beka że zawsze jest jakiś plot twist że np usłyszałem jakiś tekst od koleżanki z klasy we śnie w rzeczywistości powiedział mi go ktoś inny na następny dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) także nie wiem czy można to nazwać snem proroczym ale w mojej rodzinie było trochę takich momentów więc może mam jakieś moce xD
  • Odpowiedz
@panna_kotta: Opowiadaliśmy sobie w szkole ciekawe historie związane ze śmiercią i umieraniem i na przykład jedna koleżanka mówiła, jak śnił jej się ojciec, a potem ojciec zmarł. Druga koleżanka coś podobnego. Trzecia koleżanka opowiadała, jak śnił jej się też ojciec i śniło jej się, że mówi, że nie ma nic do ubrania, ten ojciec w ogóle, a ona mówi w tym śnie, jak to będziesz masz, okato całą szafę pełnych
  • Odpowiedz