Wpis z mikrobloga

Właśnie dostałem kolejną akcje do ocenienia. Po obejrzeniu prawie całego materiału myślałem że gość jest totalnie czysty, ale na szczęście w ostatniej akcji Sznycel załączył swoje WH i Aimbota. Już miałem ocenić że koleś jest normalny, bym wydał zły werdykt i Treflowi by się upiekło.

Też dostajecie te demka do ocenienia czy tylko jakoś wybrane osoby?

#csgo #csgooverwatch
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HARDrychuCORE: Raczej z małą ilością banów, bo reportów to już kilka złapałem od płaczków.

Sam Overwatch jest totalnie spieprzony, zamiast dać na całe demko do ocenienia z możliwością przewijania w przód i w tył z demoui(teraz nie można przewijać do tyłu), to dają nam wycinek gdzie w wielu wypadkach podejrzewana osoba przestaje używać wspomagaczy.
  • Odpowiedz
Z tego co czytałem to małą ilością zgłoszeń.

@HARDrychuCORE: To trochę głupio. Ludzie często reportują bo ktoś jest lepszy. Taka osoba ma mieć niedostępnego overwatcha bo jest dobra?
  • Odpowiedz
@Benzen: Ja to wiem, ty to wiesz, ale szpece z volvo niekoniecznie. Sam czasami zgłaszam ludzi którzy w 90% są czyści, bo dostają sromotnie po dupie, ale jak ktoś obejrzy to nic się nie stanie. Raz zgłosiłem kolesia który miał 3/13. Robię tak, bo wiem, że jest sporo hakierów którzy są słabi nawet na haxach.
  • Odpowiedz