Wpis z mikrobloga

Hej mirasy.

Dziś trafiłem na ciekawą nakładkę na POE2. Polak stworzył narzędzie do POE 2. Genralnie to niby nic wielkiego, ale po zobaczeniu filmiki opadła mi lekko kopara. Widziałem i testowałem sporo nakładek, ale goś stworzył istny kombajn - kompetendium do POE2 z takimi możliwościami, że chyba warto to każdemu miłośnikowi POE 2 sprawdić.
Co prawda część możliwości skrywa się za paywall-em, ale jakichś kosmicznych pieniędzy chłopak nie wymaga. Według mnie widać napracowanie oraz duże zaangażowanie autora.
Pomyślałem, że wrzucę to tu, niech się niesie. Ja przynajmniej jestem pod wrażeniem.
Pozdro
#poe2 #pathofexile2 #gry #poe #pathofexile
woytas - Hej mirasy.

Dziś trafiłem na ciekawą nakładkę na POE2. Polak stworzył narzę...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
Chłop pozbierał darmowe dodatki stworzone przez społeczność dorzucił coś z darmowych poradników z yt, zvibecodowal UI który w każdym menu wygląda inaczej i zaczął wołać za to kasę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Inkwizycja: jest tez taki autokliker do poe1 I poe2 ale jak zobaczyłem ze to tworzy jakis kacap I nie jest open source to uznałem ze j---c bede sam klikał xD nie bede jakiegos softu od ruska na kompie instalował bez wglądu w kod
  • Odpowiedz
@woytas: nakradł pomysłów, skleił to vibecodem i jeszcze hajs chce. Pewnie ledwo to działa, c--j wie jakie dziurawe i czy można bana wyłapać. Do tego takie chłopki roztropki porzucają te swoje vibegówna po 3 miesiącach
  • Odpowiedz
@szmichal: path of craft net jest "legit" jeśli chodzi o bezpieczeństwo komputera. Jeśli chodzi o bezpieczeństwo vs ban, to ciężko powiedzieć. Kolega używa go głównie do altowania rzadkich modów, albo robienia clusterów i bana od paru lig nie ma.
7 dolarów miesięcznie i masz mega opcje typu automatycznie vendorowanie całego taba scarabow, jeśli scarab jest wart mniej niż ileś chaosów.
  • Odpowiedz
@Noggenfogger: nie no do poe2 sam używałem autoklikera z ocr do chaosowania zwłaszcza w 0.4 bo normalnie bolał mnie palec od klikania xD nie mówię ze nie jest legit bo projekt ma kilka ładnych lat ale no still, nie jest to open source, jakiś Rosjanin to developuje, imho risky ale co kto lubi
  • Odpowiedz