Aktywne Wpisy

sforce +1
#gielda ile dokładnie macie akcji XTB? Wpisujcie w komentarzach. Ja 1100 sztuk

Soothsayer +25
Dom idealny nie ist....
źródło: 1000005610
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000005610
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#cultowe (1798/1000)
Anthrax - Indians z płyty pt. Among the Living (1987)
Pewnie już to pisałem, ale kto by to pamiętał przy prawie 2000 wpisów - Anthrax to kolejna z kapel, do których musiałem dorosnąć.
Za młodu wydawali mi się jakoś mało poważni. Trochę przez image, trochę przez czerpanie ze wczesnego crossoveru thrashu z hc. W sumie podobnie miałem na naszym polskim poletku z początkami twórczości Acid Drinkers.
Metallica, Megadeth czy niemiecka szkoła na czele z Kreatorem, Destruction i Sodom, nie mówiąc o naszym swojskim KAT - wszystko to wydawało mi się śmiertelnie poważne, a Anthrax takie trochę... no właśnie dla jaj. No ale dojrzałem i doceniłem. Among the Living jest kopalnią riffów i świetnych refrenów. A przy tym jest zaskakująco intensywne.
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
Piotr Fronczewski