Wpis z mikrobloga

@Adom007: naprawdę trudno powiedzieć. Nie ma jednej kwoty. Zresztą od kasy ważniejsze jest to, żebyś był dobrym chrzestnym. Interesował się co tam chrześniak lubi i był na bieżąco z jego rozwojem. A ile planujesz dać?
  • Odpowiedz
  • 2
@ja_jesio_ne: 1400-1500?
ciężko będzie być dobrym chrzestnym bo dzieli nas 400km, ale postaram się raz na rok ich odwiedzać.
i liczę że oni też czasem do mnie wpadną...
  • Odpowiedz
@Adom007: urodziny, imieniny, dzień dziecka itd. Zawsze możesz zadzwonić z życzeniami.

1400-1500 wydaje mi się będzie git. To nawet bardzo dużo. Połowa z tego by pewnie wystarczyła. Ale połowa z tego + oddać mniej więcej za nocleg rodzicom, czyli wyjdzie tak 700 zł plus 200 zł dla rodziców za nocleg. Do tego jakaś książeczka z życzeniami z okazji bierzmowania w sklepie z dewocjonaliami, w której napiszesz kilka słów od siebie
  • Odpowiedz
  • 1
@ja_jesio_ne: teraz nie mam gdzie kupić takich rzeczy, bo jutro rano wyjeżdżam, za późno się obudziłem z prezentem, na niektóre prezenty był czas oczekiwania od 5-7dni, bałem się że nie zdążę, poza tym płacić 130zł za kawałek drewna z napisem wygrawerowanym to mija się z celem, a pamiątka i tak pewnie trafi na strych(przynajmniej u mnie tak było)
dam miśka i koperte. O czymś religijnym pomyślę przy komunii.

Dzięki:)
  • Odpowiedz