Aktywne Wpisy

breakdown1 +9

LuznaPusi +238
jaaa p------e, ale mnie wykręciło z żenady xd pracuje w globalnym korpo i ostatnio coś nam zapowiedzieli, że mają dla nas niespodziankę za dobrą pracę
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
![LGs dodaje Spyware do swoich SmartTV, Monitorów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c23804c22ff487ae950cbda480e1f7345f0c1f40399b57a7aede44d63db184e1,q80.jpg)

Nigdy się nie interesowałem historią która się działa na długo przed II wojną ale w tym roku już miałem dość II wojny i przeczytałem dwie książki o carskiej Rosji i rewolucji.
Głównie to mnie zainspirowała gra Last Train Home.
I po tych lekturach mam takie wrażenie że na terenie w Rosji jest chyba jakaś paranormalna moc przez którą nic w tym kraju nie ma prawa się udać i działać.
Można tam zamiast Putina dać kogoś inteligentnego i zaradnego ale różny splot zdarzeń i tak sprawi że będzie chu*owo jak zawsze.
To chyba jest ta słynna rosyjska dusza.
Mi to przypomina taki toksyczny związek albo patologiczną rodzinę gdzie mimo tej przemocy,nędzy,awantur ci ludzie jakoś się kochają na swój pokrętny sposób i nie mogą albo nie chcą się wyrwać z tego piekła.
Ta piosenka zespołu DDT (Znienawidzonego przez Putina) najbardziej trafnie oddaje oddaje charakter tego kraju.
Pierwszy raz słuchałem jej niecałe 20 lat temu bo fajnie brzmi ale dopiero po latach zrozumiałem jej tekst i znaczenie.
@tomasz_mazur: sowieci nie mają żadnych sukcesów chyba że za takowe uznamy masowe mordy.
Pośród bolszewików nie ma czegoś takiego jak Oficer bo to zwykli bandyci i tak należy ich traktować.
Kałasznikow,MTZ 82,Kirowiec,pierwszy człowiek w kosmosie.