Wpis z mikrobloga

Byłem dziś na Monkey Trail w Ao Nang i zajebiste są te małpy. W ogóle się ludzi nie boją.

Na moim instagramie (klik) filmik jak małpa je banany xD No i więcej zdjęć tam jest.

Przedwczoraj były słonie a dziś małpki. Jutro płynę na Kho Pi Pi, ale nie mam nawet jeszcze ogarniętego transportu. A Wy mówicie, że ja tylko chleje. Pije tylko 1-2 razy w tygodniu xD

A teraz zaczynam pracę bo terminy gonią....

#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco
#podroze
lubie-sernik - Byłem dziś na Monkey Trail w Ao Nang i zajebiste są te małpy. W ogóle ...

źródło: 2

Pobierz
lubie-sernik - Byłem dziś na Monkey Trail w Ao Nang i zajebiste są te małpy. W ogóle ...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubie-sernik: albo szacuneczek za odwagę albo to przypadek bo nie pomyślałeś o konsekwencjach xD
Pierwszy raz jak pojechałem do Tajowa to małpa drasnęła kumpla w rękę, dosłownie drasnęła i nic wielkiego ale pilnie go zabrali z wycieczki do szpitala i kazali mu się kłóć na wściekliznę bo motyw jest taki że nawet jak się zaszczepisz przed wylotem to i tak musisz w przypadku ataku dostać zastrzyki tylko zamiast 6 to
  • Odpowiedz
  • 4
@thepjoter: szczepiłem się na wściekliznę więc miałbym mniej zastrzyków xD Widziałem z daleka, że te małpy w ogóle nie reagują na ludzi więc nie bałem się podejść.

Ale jak tak piszecie to nast. razem będę bardziej ostrożny xD
  • Odpowiedz