Wpis z mikrobloga

@Sai50: Po wyjściu dodatku zagrałem sezon bo miały być rewolucyjne zmiany. Owszem, zmiany były ale nie zmieniły wciąż obecnego feelingu rozgrywki, która daje natychmiastową gratyfikację, próg wejścia właściwie nie istnieje i granie po tygodniu nudzi się bo wejście w endgame jest natychmiastowe i rozbija się już tylko o zwiększanie statów o dziesiąte części procenta. Ten sezon już olałem.
  • Odpowiedz
  • 1
@5KYN3T: no ten sezon strasznie biedny, praktycznie żadne to nowości, te zmiany na mythici mnie jakoś ni ziębi ni grzeje, jedynie tryb Solo sobie wbilem i gram, rewolucji nie ma, polata się z tydzień czasu góra dwa i wroci do innych gier xD
  • Odpowiedz
@Sai50 Bo w sumie zmian niewiele. Tak jakby nie zdążyli wszystkiego przetestować na start poprzedniego i wrzucili teraz. Nawet wyzwania w season journey bliźniaczo podobne. Paragony też miały być zmienione.
  • Odpowiedz
@Sai50: jak zwykle wielkie zapowiedzi, puste słowa. Jeden sezon na góra dwa tygodnie grania i znowu czekaj 3 miesiące na nowy ultra rewolucyjny sezon co zaoferuje to samo tylko w innych kolorkach.
  • Odpowiedz