Wpis z mikrobloga

gog-games.to sie zwija. szkoda, najlepsza stronka z piratami i nic nawet nie jest blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°) no bullshit, wchodzisz jak do sklepu i sobie sciagasz z poleczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czas do wrzesnia, trzeba bedzie troche odkurzyc dysk zewnetrzny i zapakowac pod korek co sie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#piratujo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hpiotrekh: przede wszystkim tu są wersje gier 1:1 z oryginałem z gog, niewymagające cracka. No i brak ryzyka udostępniania jak przy torrentach jak ktoś ma paranoję.

@Das_Ungeheuer_von_Danzig: Też planuję zrobić zaopatrzenie zanim się zawiną, choć po cichu liczę, że może ktoś to jednak przejmie i będzie mirror.
  • Odpowiedz
na torrentach sie milion razy gorzej szuka

@Das_Ungeheuer_von_Danzig: chodzi mi o to, że szukać sobie możesz i na steamie i jak trafisz na coś fajnego, to szybka wklejka do wyszukiwarki qbittorent i pobierasz.
Wiadomo, na stronce jest to tak jakby od razu, ale nie jest to coś 'strasznego' jak w przypadku zamknięcia całej strony z warezami
  • Odpowiedz
przede wszystkim tu są wersje gier 1:1 z oryginałem z gog, niewymagające cracka.

@ubog: ale na torrentach też masz wersje z goga. to tylko ładna wyszukiwarka torrentów.

w koncu zsetupowalem searcha w kliencie xd ciekawe jak sie przyjmie ( ͡°
  • Odpowiedz