Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +9
Mucha_w_oku +77
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

czas do wrzesnia, trzeba bedzie troche odkurzyc dysk zewnetrzny i zapakowac pod korek co sie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#piratujo
@Das_Ungeheuer_von_Danzig: no i czym to sie rozni od sciagniecia z torrenta tego co chcesz?
stronja pewnie jakich wiele
tutaj ui jest zajebisty i co najwyzej przy jakichs bardzo starych uploadach byly problemy z pobraniem
brak problemow z seedami
@Das_Ungeheuer_von_Danzig: Też planuję zrobić zaopatrzenie zanim się zawiną, choć po cichu liczę, że może ktoś to jednak przejmie i będzie mirror.
@Das_Ungeheuer_von_Danzig: chodzi mi o to, że szukać sobie możesz i na steamie i jak trafisz na coś fajnego, to szybka wklejka do wyszukiwarki qbittorent i pobierasz.
Wiadomo, na stronce jest to tak jakby od razu, ale nie jest to coś 'strasznego' jak w przypadku zamknięcia całej strony z warezami
@hpiotrekh pierwszy raz po ponad 20 latach korzystania z emulow/torrentow itd sobie w koncu zsetupowalem searcha w kliencie xd ciekawe jak sie przyjmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ubog: ale na torrentach też masz wersje z goga. to tylko ładna wyszukiwarka torrentów.