Wpis z mikrobloga

Skoro Susajer podał im rozwiązanie ich największych problemów to dalej można spokojnie wrzucać nieotagowane kolorowe kwadraciki, czyli tak jak zwykle
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wybryk_natury: @Soothsayer ja sam rozwiazuje sobie wordziela, ale jak mialbym wrzucac tutaj to z normalnym tagiem, zeby innym nie przeszakdzac.

To wy musicie na sile wpychac ludziom swoje wpisy, bo jak dacie na zbiorczy tag to zostaniecie we wlasnym sosie a najwidoczniej was bawi i kreci to, ze niektorych
  • Odpowiedz
to moze czasem sie zastanow czemu tym ludziom przeszkadzasz siedzac w domu

@czuczupikczu: ale ja dobrze wiem czemu im przeszkadzam. Jestem bierny i nie biorą udziału w ich świętej wojnie więc to wystarczy żeby mnie nienawidzić.

To wy musicie na sile wpychac ludziom swoje wpisy

@czuczupikczu: nikt nikomu nic na siłę nie wpycha, jak tak bardzo Cię swędzą te kwadraciki to sobie dodaj filtr do ublocka i po
  • Odpowiedz
@Soothsayer: ale rozumiesz, ze czarno ma limit? wykop ma system tagow (wiadomo, ze dziala czasem lepiej a czasem gorzej), ale wy uzywacie tagow do tych postow tylko celowo nie tych co trzeba "nikt nikomu nic na siłę nie wpycha" - wlasnie to robicie...
  • Odpowiedz
ale wy uzywacie

@czuczupikczu: ja nawet nie wiem na czym polega ten wordziel

ale rozumiesz, ze czarno ma limit?

@czuczupikczu: ile masz obecnie profili na czarnej, że tak ten limit Cię martwi? Ja wrzucam z pasją co chwilę kogoś i ledwo 600 profili przebiłem, a połowa pewnie już jest nieaktywna jak dojdę do sufitu to mogę wszystkich wywalić i zaczynać od nowa. Szukasz problemów na siłę i się
  • Odpowiedz
  • 0
@czuczupikczu

Trochę mnie bawią te podwójne standardy moderacji. Kiedy rok czy dwa lata temu tag #nieruchomosci dosłownie płonął w Gorących (mam screen gdzie 3 moje znaleziska trafiły w hity tygodnia z płomieniem pod rząd), modki błyskawicznie doklejali #polityka dosłownie do wszystkiego nawet do zwykłych memów. Skończyło się tak, że większość aktywnych użytkowników wyłapała bany za brak tagów i ewakuowała się na X albo Reddita. A dzisiaj? Dzisiaj
  • Odpowiedz