Aktywne Wpisy

KratosBogWojny +347
Nie zrozumie kołchozu ten, kto od razu poszedł pracować do biura czy jakiegoś innego normalnego miejsca.
Nie bez powodu nazywa się to kołchozem, gułagiem itp.
Kapo kierownik, twój ciemieżyciel, który ma się za Boga i myśli że może tobą pomiatać jak szmatą.
Do tego wyniszczająca praca podobna do obozowych, w c-------h warunkach, smród, zimą pizga, latem zdychasz od upałów.
Nie bez powodu nazywa się to kołchozem, gułagiem itp.
Kapo kierownik, twój ciemieżyciel, który ma się za Boga i myśli że może tobą pomiatać jak szmatą.
Do tego wyniszczająca praca podobna do obozowych, w c-------h warunkach, smród, zimą pizga, latem zdychasz od upałów.

Zabojcza_Rozowa +89
Za dwa tygodnie zostanę żoną mojej największej miłości i najlepszego przyjaciela :3 #wifematerial #milosc

Wybryczku, może i działa na 30% ale za to podał rozwiązanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://wykop.pl/wpis/86763477/wpis
źródło: temp_file3402313075610581704
Pobierz@wybryk_natury: ich największy problem to nie jest wordziel niestety więc to nic nie zmieni
@wybryk_natury: wordziel to tylko objaw większego problemu
@czuczupikczu: ZAWSZE komuś będziesz przeszkadzać, nawet jak będziesz siedział w domu i zupełnie nic nie robił
To wy musicie na sile wpychac ludziom swoje wpisy, bo jak dacie na zbiorczy tag to zostaniecie we wlasnym sosie a najwidoczniej was bawi i kreci to, ze niektorych
@czuczupikczu: ale ja dobrze wiem czemu im przeszkadzam. Jestem bierny i nie biorą udziału w ich świętej wojnie więc to wystarczy żeby mnie nienawidzić.
@czuczupikczu: nikt nikomu nic na siłę nie wpycha, jak tak bardzo Cię swędzą te kwadraciki to sobie dodaj filtr do ublocka i po
@czuczupikczu: ja nawet nie wiem na czym polega ten wordziel
@czuczupikczu: ile masz obecnie profili na czarnej, że tak ten limit Cię martwi? Ja wrzucam z pasją co chwilę kogoś i ledwo 600 profili przebiłem, a połowa pewnie już jest nieaktywna jak dojdę do sufitu to mogę wszystkich wywalić i zaczynać od nowa. Szukasz problemów na siłę i się
@szalony_bombardier: coz, jakims cudem to zawsze te same osoby, ktore lakna atencji za wszelka cene
Trochę mnie bawią te podwójne standardy moderacji. Kiedy rok czy dwa lata temu tag #nieruchomosci dosłownie płonął w Gorących (mam screen gdzie 3 moje znaleziska trafiły w hity tygodnia z płomieniem pod rząd), modki błyskawicznie doklejali #polityka dosłownie do wszystkiego nawet do zwykłych memów. Skończyło się tak, że większość aktywnych użytkowników wyłapała bany za brak tagów i ewakuowała się na X albo Reddita. A dzisiaj? Dzisiaj