Aktywne Wpisy

mhrok87 +7
Zapytam szczerze jestem 87 i mnie przeraża mój wynik - jak jest z wami ?
Ilu waszych kolegów nie żyje?
- 1 35.4% (185)
- 2-3 42.5% (222)
- 4-5 12.5% (65)
- Więcej (wyjaśnij) 9.6% (50)

jarzynka +636
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz

Tylko jestem na etapie przełamywania się do śmierci, wiem, że mam gowno i można poziom gearu zlootowac bardzo szybko przy odrobinie szczęścia, jednak moje strachliwe dlonie nie pozwalają mi ruszyć d--y z krzaków nad krasnostavem i z karabinem leżałem 2 dni kalendarzowe, w sensie prawdziwe( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedy się logowałem i czekałem na jakiegoś nieszczęśnika.
Zajebista gierka, dużo w #bf6 #battlefield #battlefield6 mucilem ostatnio, ale teraz zagram z 2 gierki i na dayz od razu:D
@Buuucz: jak już kojarzysz okolice przy respach to zrób sobie gdzieś np. w pobliskim lesie np. szałas z patyków, wrzuć sobie tam jakieś rzeczy ułatwiające start, docelowo chcesz sobie zabudować szopę, albo domek na "baze" i tam znosić różne schowki do gromadzenia lootu, ale to polecam serwery społecznościowe raczej, gdzie przeważnie nie masz dozwolonych raidów
Robiąc 3-4 takie sprinty przez całe wybrzeże możesz się
@Judicator ja xbox klawiatura + mysz a obczajalem ich serwery, ale
Czasem jak na raz znajdę kilka świec to je kitram po całym wybrzeżu a benzynę możesz nalać nawet do butelki na stacjach benzynowych
Często się wylogowuje tam i idę grać na nieoficjalnych np loguje godzinę, dwie potem loguje z
Diabeł podkusił