Aktywne Wpisy

peoplearestrange +48
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +651
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

A tak naprawdę to nie ona dzięcioła zabiła - ptak ma rankę z boku głowy, leży pod oknem dużym, musiał przywalić w szybę :(
Babunia to kochana jest, ma już ponad 18 lat i słowo daję, nie wiem jak ona jeszcze żyje. Ledwo łazi już, jak się ją podniesie to waży tyle co nic - skórka i kości, nie słyszy, chodzi powolutku. Ale mimo wszystko się trzyma, w spokoju przeżywa końcówkę życia - kącik do spania swój ma, na wodę i saszety zawsze może liczyć.
Wiele razy się z nią już żegnałam, jak śpi w pudełku to rano patrzę czy jeszcze oddycha :|
Ale jest z nami cały czas i bardzo jom kocham.
Sama kotów mieć nie mogę, uczulenie mam dosyć mocne, ale w pracy dajemy radę żyć koło siebie - taka miłość na odległość, chociaż jesteśmy blisko :)
W komciu więcej zdjęć ptaka.
#pracbaza #pracowekitku #koty #babunia #jakbyspal
źródło: Babunia
Pobierzźródło: IMG_20260702_082215995_HDR
Pobierzźródło: IMG_20260702_082226892_HDR
PobierzKitku moich rodziców tylko im myszy i krety przynosi pod drzwi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Anomalocaracid: nie sądzę. Ona już nie bardzo widzi - saszetę jak pod nos dostanie, to zje. Nie ma szans, żeby ptaka złapała.
@Anomalocaracid: może, może... Uczy nas polować :D
@doznanie: pierwszy raz w życiu coś takiego czytam.
@Anomalocaracid: Sąsiadowe kitku najlepsze :)
Moim porzednim lokum jakie wynajmowaliśmy był parter domu - z dużym ogrodem. Wokół same domki jednorodzinne, sporo kotów wychodzących. Też przychodziły kotki do nas na głaskanie i spanko.
Jednym się sąsiedzi w ogóle nie zajmowali, więc go dokarmiałam. I kleszcze mu wyciągałam i wgl. Tylko nie
Więc jajeczka ze wsi trzeba kupowac, nie klatkowy
@ChamskoCytuje: A no gdyby tylko przeczytać wpis, to by się człowiek dowiedział, że to akurat nie sprawka kota.