Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +131
#odyseja #film
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
Nie ogarniam co się o--------a w tej Odysei Nolana. Serio, jak można było w----ć do roli Heleny - najpiękniejszej kobiety świata, twarzy, dla której wybuchła wojna trojańska - tę czarnoskórą aktorkę, która wygląda jak małpa z zoo? Tu już nawet nie chodzi o to że jest czarna - ona po prostu jest paskudnie ucharakteryzowana. Już Samuel L. Jackjson byłbt w tej roli naprawdę lepszy. Absurd goni
źródło: image
Pobierz
odgrzybiacz +88

jako ze jakis czas temu kupilem na tagu dekant lminesite ktory nie pachnie mi jak lminesite podjalem bardzo powazne kroki
nadalem dzis paczke do szanownego @splitzy zawierajacym dekant rzekomo lminesite ktory pomoze mi dokonac legit checka na tym gagatku
wyrok ulicy wisi w powietrzu
źródło: 308-3080334_sherlock-holmes-pepe
Pobierzźródło: IMG_0082
Pobierzźródło: IMG_4709
Pobierz@Omniscient tak jak kolega @joker0161pl napisał
jednocześnie zaznaczam że nie mam zamiaru tym postem zarzucać moskiiiemu, że wcisnął jakiś lewy dekant. po prostu jestem zdziwiony, jak bardzo inny jest to zapach od tego, co dotychczas znałem mając dekanty lminesite. przez moment myślałem że to imagination nie lminesite ale rozmawiałem z moskiiim i wykluczyliśmy te możliwość
@michalkichal123: prawda ( ͡° ᴥ ͡°)
źródło: torches and pitchforks
Pobierz