Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

To jasne, że Kacprzyka nie mam zamiaru wybielać, ale obrzydliwe chwyty po jakie sięgał Mazurek musiały zaowocować tym wpisem.
W skrócie: pan redaktur przyszedł na rozmowę z pakietem tez i własnych [mariuszowych] opinii, które próbował nieudolnie przemycać w pytaniach. Po 30 minutach już było to bardzo męczące, bo Dubois każdą odpowiedź na pytanie musiał poprzedzać sprostowaniem, że ta teza w pytaniu jest nieprawdziwa.
Przykład 1: Mazurek próbował przypiąć przez kilkadzisiąt minut Duboisowi, że jest dyżurnym adwokatem Platformy (naprawdę, pół odcinka o tym mówi). Dubois na to, że oczywiście reprezentował on wielu polityków PO, ale zaczął też mówić o swoich klientach z PiS. Jednak wisienką na torcie było to jak Dubois opowiedział o spotkaniu z pewnym klientem, w którym uczestniczył też sam... Stanowski, a które odbyło się.. tego samego dnia rano co wywiad XD A owe spotkanie prawdopodobnie zaowocuje pozwaniem tuskowego Ministerstwa Zdrowia xDD po tym pan mazurek przestał drążyć.
Przykład 2: Rozmowa (oczywiście skróciłem zachowując sens):
-Nikt mi nie powie, że Pan niezależnie i dobrowolnie wziął sprawę Kacprzyka.
-Pan Kacprzyk sam do mnie zadzwonił z prośbą o pomoc.
-Nikt Panu z Platformy nie kazał?
-Nie.
-A czy reprezentuje Pan Kacprzyka pro bono?
-Oczywiście, że nie. Moja kancelaria to firma, która musi zarabiać.
-Czyli nie reprezentuje Pan w ogóle nikogo pro bono?
-Przecież tego nie powiedziałem. Reprezentuję czasami w sprawach mi bliskich i takich, które uważam za społecznie ważne. W tej konkretnej sprawie pobieram wynagrodzenie.
-Na przykład sędziemu Tuleyi pomagał pan pro bono.
-To prawda, to jedna z takich spraw.
- Yhyym. Uznał pan to za niebywale ważną sprawę. A czy pomagał pan w... [wymienia na jednym wdechu 3-4 głośne sprawy sprzed 15-20 lat]?
-Nie.
-A DLACZEGO ?!?!
XDDD
no ja p------e, rozmowa c---a z butem. Bo tak się złożyło, że nie pomagał xD można wymienić miliard spraw, w których Dubois nie pomógł za darmo.. no i co to udowadnia? No według Mazurka chyba coś udowadnia, bo ta cała bezsensowna seria pytań zmarnowała dobre kilka minut czasu antenowego.
O innych żalach Mazurka nie będę się rozpisywał szczegółowo:
-zarzucenie śmierci Barbary Skrzypek (sekretarka jarka) z winy Dubois, Wrzosek i Giertycha xD
-oburzenie nazwania Krystyny Pawłowicz zwierzęciem jako reakcja na jej hejterski wpis (był zły, że tak można obrażać kobiety - niech mu nikt nie mówi co robi jego kolega ksysiu s.)
-oburzenie, że gość podczas przesłuchania Kaczyńskiego (w sprawie dwóch wież) zalecił mu wizytę u logopedy, po tym jak Jarek szepcząc pod nosem wulgarnie komentował przebieg przesłuchania (żartu dopełnia fakt, że sam Dubois ma dużą wadę wymowy)
#kanalzero #stanowski #bekazprawakow #bekazpisu #afera
źródło: republika kids
Pobierz@mmenelica: Prawicy wolno więcej i w ogóle to była wyjątkowa sytuacja lewaku, Stano top, pozdro.
źródło: bafe3f5932a8a135a7e68ddf7b6f05602085b670ec8c57d2ff5967ff497b6c2b
Pobierz@mmenelica: - Dzieńdoberek k---a, witam w RMF, zaczynamy kolejną masakr... hehe poranną rozmowę Roberta Mazurka, czyli mnie. Dzień dobry panie Pośle. Czy Panu nie wstyd?
- Dzień dobry. Ale o co cho...
- No pan poseł oczywiście udaje, że nie wie o co chodzi. A ładnie to tak okłamywać wyborców?
-
Dawac Olejnik i Rachonia, napisac im na kartce co maja mowic i przekonywac emerytow, a nie jakis kanal w internetach, ktory pokazuje patologie polskiej polityki. Zamknac Ksysia do wiezienia, szybko!