Wpis z mikrobloga

Na tym Wrexhamie będą niezłe pustki xD Patrzę na rezerwacje i naprawdę sporo miejsc jest jeszcze wolnych, nawet na młynie.

Kiepski rywal jak na 120-lecie, do tego wysokie ceny biletów, więc trudno się dziwić. Trochę wstyd, że nie udało się sprowadzić jakiegoś Atletico albo Napoli, tylko klub, o którego istnieniu do tej pory nie miałem pojęcia. W zasadzie dowiedziałem się, że w ogóle istnieje, dopiero dzięki Peterowi. #wislakrakow
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Xtreme2007: cała argumentacja wyboru rywala była żałosna, z resztą jak to w ostatnich latach bywa na wielu płaszczyznach, choćby argumentacji braku awansów do Ekstraklasy czy 10 miejsca w 1 lidze w 23/24.
  • Odpowiedz
  • 0
@StrasznyJanusz: Oczywiście, ale zapewniam że gdyby był rywal na poziomie to przy 2x wyższych cenach i tak by się zapełnił stadion. Nie zapłaciłbyś 200zł gdyby tutaj Athletico Madryt przyjechało? Albo Napoli czy inna Valencia? Ja bym zapłacił.
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: wy sobie serio nie zdajecie chyba sprawy jak bardzo to jest marketingowo majstersztyk. Ja nie idę, bo sam mecz mam w dupie i miałbym tak samo jakby to był Real Madryt, to tylko sparing. Rzecz w tym, że Wrexham robi kontent na sociale, ma swój własny serial na netflixie czy tam innym prime i jeśli chodzi o zasięgi międzynarodowe, to ten mecz da dużo, dużo więcej, niż bycie sparingpartnerem
  • Odpowiedz