Aktywne Wpisy

annlupin +91
dzisiaj zamiast misia będzie Zosia co już z nami nie mirkuje
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
założyłam tutaj konto w dzień kiedy ją znalazłam a dzisiaj wrzucam ostatnie zdjęcie
#annlupinpisze
źródło: 20260702_125928
Pobierz
jiddlo +1
Macie jakiś patent na farbę odchodzącą z taśmą? Albo jak naprawić takie ubytki przy suficie? Miała być elegancka odcinka a wyszło gowno ( ͡° ʖ̯ ͡°) #pomocy #kiciochpyta #remontujzwykopem

I rozumiem, że tak to pozornie może wyglądać na pierwszy rzut oka.
Ale chyba już wolę hindusów od tych całych ukraińców.
#ukraina #polska
@michalo8333: nie no tyle to nie wania
źródło: 1000040008
PobierzWiem, bo na X czytałem.
źródło: 137985856-mumbai-india-february-26-2019-on-the-street-in-dharavi-slum-at-mumbai-top-view
Pobierzale przynajmniej się myją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
po co się integrować, my to my, oni to oni, każdy ma swoje życie i swoich znajomych
@michalo8333: twój stary to brudas z Indii że tak ich chcesz? Walić tych hindusów tak samo jak Ukraińców co nie chcą się asymilować
@michalo8333: A to dobrze ze hindusi ktorych tu mamy się integrują xD od czasu jak sie wprowadzili na moje osiedle(cale szczescie tymczasowo) to kazalem rozowej gaz nosic, siedzą nocami jak żule na krawężnikach i gapią w ciszy na baby się jak hieny
Komentarz usunięty przez autora
aktualnie praktycznie nikt ukraińców nie lubi poza niedobitkami
zarówno w Warszawie, bo ludzi wnerwia jak się wożą ci zamożni ukraińcy
a na prowincji jeszcze gorzej, jak byłem ostatnio na jakichś weselach, nawet stypie to jak był temat ukraińców to generalnie większość mówi wypad z nimi
teraz większość osób klnie na ukrów, a decyzja zelenskiego to taka kropka nad i