Wpis z mikrobloga

Ja rozumiem, że na papierze jako grupa imigrantów teoretycznie Ukraińcy to grupa z podobnego kręgu kulturowego, podobny język, teoretycznie łatwiejsza aklimatyzacja itd.

I rozumiem, że tak to pozornie może wyglądać na pierwszy rzut oka.

Ale chyba już wolę hindusów od tych całych ukraińców.

#ukraina #polska
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalo8333: ale przynajmniej nie śmierdzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

generalnie ukraińcy g---o się integrują tak naprawdę

po co się integrować, my to my, oni to oni, każdy ma swoje życie i swoich znajomych
  • Odpowiedz
brud hindusów nie zmienia tego, że generalnie ukraińcy g---o się integrują tak naprawdę

@michalo8333: twój stary to brudas z Indii że tak ich chcesz? Walić tych hindusów tak samo jak Ukraińców co nie chcą się asymilować
  • Odpowiedz
brud hindusów nie zmienia tego, że generalnie ukraińcy g---o się integrują tak naprawdę

@michalo8333: A to dobrze ze hindusi ktorych tu mamy się integrują xD od czasu jak sie wprowadzili na moje osiedle(cale szczescie tymczasowo) to kazalem rozowej gaz nosic, siedzą nocami jak żule na krawężnikach i gapią w ciszy na baby się jak hieny
  • Odpowiedz
  • 0
wy chyba żyjecie w piwnicy

aktualnie praktycznie nikt ukraińców nie lubi poza niedobitkami

zarówno w Warszawie, bo ludzi wnerwia jak się wożą ci zamożni ukraińcy

a na prowincji jeszcze gorzej, jak byłem ostatnio na jakichś weselach, nawet stypie to jak był temat ukraińców to generalnie większość mówi wypad z nimi
  • Odpowiedz
@michalo8333: zdecydowanie żyję w innym świecie niż ty. Ja na co dzień pracuję z hindusami w branży, w której spodziewałbyś się rozumnych ludzi, a mimo to stwierdzam, że nie ma bardziej natrętnej nacji niż oni, gotowej powiedzieć ci wprost, że masz zrobić jego robotę, bo jemu się nie chce. Ale rozumiem, że na śmiesznych filmikach z tiktoka tego nie widać.
  • Odpowiedz