Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

#ps5 #playstation #gry #sony
źródło: temp_file6565485082405203146
Pobierz@adam-kminek: Co prawda raz coś podobnego już dziś napisałem, ale się powtórzę. Nie widziałem absolutnie żadnego komentarza pisanego na poważnie broniącego tej decyzji, ale za to widziałem masę komentarzy pisanych na poważnie, że rzekomo ktoś broni tej decyzji. Ludzie dosłownie zaczęli sobie dosłownie tworzyć dosłownie coś w rodzaju mniej więcej takiej oblężonej twierdzy a niektórzy powinni wrzucić lekko na luz bo im naprawdę pociąg
@adam-kminek: I widzisz totalnie nie. To, że ktoś ma inne zdanie lub perspektywę na dany temat absolutnie nie oznacza iż taka osoba czegokolwiek broni a właśnie dokładnie tym są w większości te komentarze podobno broniące tej decyzji.
@sEB-q: Jak ja się cieszę, że zostałem wychowany w duchu przekonania, że jeśli coś kupię to nie jest moje tak jak też piractwo nie oznacza kradzieży ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: HLp2RPkWwAAkFHI
Pobierz@adam-kminek: są pojedyncze sytuacje gdzie nie tanieje ale sa też sytuacje gdzie na promkach cyfre dorwiesz taniej niż pudło w sklepie
I już nie przesadzajcie że ceny zaraz odklei to nie jest jedyna platforma + sprzedaż pewnie będzie w stylu gta obecnie
Konsole skończyły się na ps2/Xbox360. Jak chcesz wolności to składaj PC i kupuj gry na gogu/pirać, wszystko inne to bycie na łasce korpo i nie posiadanie gry tylko usługi grania, a korpo jak dobre by nie było to i tak prędzej
@adam-kminek: Tutaj nie stawia się przecinka przed "że".