Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +99
#heheszki #niebieskiepaski
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.
Powiedz jak jesteś stary nie mówiąc że jesteś stary, ja zacznę:
-w mojej pierwszej legalnej pracy nauczyłem się klepać kosę.
-do chlewika wieczorami chodziłem z lampą naftową.
-używałem specjalnego mieszadła do benzyny z olejem zanim wlewałem paliwo do zbiornika samochodu.

Grzesiok +402
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- pc darmowe granie online
- pc wiele sklepów cyfrowych przez co klucze są dość tanie
- pc możliwość kupna gier na steam za sprzedaż skrzynek w grach typu CS,
- pc 60fps to wybór nie łaska tworców, możesz zejść z detalami albo odpalić starsze pozycję bez czekania na łatkę
- pc spolszczenia do gier od fanów
- pc modyfikacje gier nieraz nawet krytyczne jak dodawanie możliwości odpalenia wycofanych gier "always online"
- pc możliwość spiracenia niedostępnych już starych pozycji.
- pc możliwość odpalenia w zasadzie każdego klasyka, nawet gdy są problemy to są jakieś sposoby na to.
- pc dużo większa dostępność gier, szczególnie mniejszych które na konsolach wychodzą potem albo wcale
- ps obecnie dużo taniej idzie dostać konsolę niż złożyć pc (pewnie przyszła generacja to zmieni)
- ps jeżeli jakąś grę już masz to ona będzie działać na konsoli stabilnie w sensie nie powinno być sytuacji, że jest update i nagle brakuje jej sterowników czy się nie odpali bo system już czegoś nie wspiera jak to bywa na windows.
- ps dzielenie gier ze znajomym jeszcze działa i zbija sporo cenę, sam tym sposobem nabyłem GTA VI na pół i wyszło po 130zł na głowę, co na premierową cenę jest bardzo dobrą ceną.
-ps wygoda, mimo steam os jeszcze pc nie doszły do wygody podłączenia konsoli i poprostu grania, choć to się zmienia.
Jak się komuś chce niech w podobnej formie wypisze swoje odczucia. Sam do premiery GTA VI jeszcze konsolę zostawię ale potem raczej PC bo wiele argumentów nie zostało a i te obecne obstawiam wyparują niedługo.
#ps5 #sony #gry #xbox
Co istotne robisz to tylko raz i potem już nic nie kombinujesz, działa mi to tak od 15 lat, każda gra cyfrowa na pół (chyba że znajomy jej nie chce to wtedy płyta)
Pomijajac jakies 3rd party konsole emulujace, to z duzych firm tylko switch ma jakikolwiek sens, a tak to tylko pc.
PS4 kupiłem za śmieszne pieniądze względem pc o tej samej mocy a potem gierki w pudełkach i sprzedaż na których wychodziłem często na 0, ewentualnie premierowo na lekką stratę.
Przez tą dekadę ograłem naprawdę wiele gier prawie nic nie inwestując, neta miałem słabego więc też plus