Aktywne Wpisy

vieniasn +33
ale bym sobie pojeździł samochodem w cenie i stanie złomu po polnych drogach robiąc ogrom kurzu a potem wylądował w rowie urywając prawe koło

Hunchbacked +34
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: HMI-FWbbMAAPJ_c
Pobierzhub usb to standard wiadomo bo dużo peryferiów. klawiatura, myszka, drukarka, dyski przenośne itd.
Przerasta Cie zresetowanie routera i podpięcie się przez WiFi?
@Pawel993: super, idę podłączyć sobie interfejs audio po wifi. xD
@BennyLava: a usb-c?
@mwmichal: ja mam stację dokującą z podpiętymi 3 monitorami, rj45, klawiaturą, słuchawkami bezprzewodowymi i stacją dokującą do nich, kabelkiem do telefonu do tego w kompie na USB A token do VPN
@naprawtagi: jedyne co sie boje że wyjdzie cos lepszego od usb-c i bedzie problem to wdrożyć ale usb-c na razie robi dobra robote
Od dobrych paru lat stosuję politykę "type-c only" i nie jest łatwo. Producenci nadal wciskają stare porty, jeszcze bym ich rozumiał jakby dawali jedno usb-a bo ktoś w 2026 roku nadal ma kilka starych kabli i chciałby je użyć. Taki Steam Machine ma aż 4 takie porty usb-a
źródło: image
PobierzJak sam lubie USB-c i naprawdę ułatwia sprawę, tak serio brakuje rj45.
Hdmi zazwyczaj jest, Jack do słuchawek już w sumie się nie używa bo wszystko na bluetooth, ale zwykle usb a i rj45 to fajnie jakby dodawali.
@ButtHurtAlert: do jakiego niby serwera? Wszystko masz zwirtualizowane albo w chmurze teraz
@prawdziwek: I jedno i drugie by się czasami przydało, gdzie inne klasy PC też nie mają już napędów cd/dvd. Bardziej wkurza brak usb a. Huby nie są dla mnie optymalnym rozwiązaniem.