Wpis z mikrobloga

@panDario Nie wiem jak wy to oglądacie, że nie łączycie wątków. Netfliksiarze robią memy bo są za bardzo przebodźcowani ciągłą akcją. Wystarczy odpalić pierwszy odcinek a później obejrzeć cały czwarty sezon i wszystko jest jak na dłoni. Co do piątego sezonu to mam obawy, że skończy się jak Lost albo jak La Brea
  • Odpowiedz
@panDario Kiedyś po Redditcie latała oficjalna grafika, które odcinki obejrzeć żeby zrozumieć fabułę. I tak za wcześnie się obudziłem to Ci poszukam i podrzucę. Wbrew pozorom ten sezon nie był taki mdły jak ludzie opisują
  • Odpowiedz
@kutmen2:

Ale to już nie chodzi o to czy coś się ze sobą wiąże i ma sens. Serial jest tragicznie prowadzony, nic się w nim nie dzieje, jest głupkowaty, bohaterowie zachowują się idiotycznie.

A wam wystarczy puścić oczko, że coś nawiązuje do czegoś innego i juz dostajecie erekcji.
  • Odpowiedz
@Clefairy Jeden woli brunetki, drugi blondynki. Tobie się nie podoba i jak najbardziej to szanuję. Cieszę się, że dzielisz się swoimi spostrzeżeniami bo to daje większy pogląd na całość. Dla mnie serial jest bardzo w porządku ale też mam wrażenie, że fabuła jest na siłę przeciągana i w piątym sezonie skończy się na niczym albo będzie wciśnięte wszystko w 10 odcinków i wyjdzie sraka
  • Odpowiedz
@kutmen2: gdyby były tam logiczne rozwiązania to fanbase doszedłby już chociaż do części z nich łącząc wątki, niestety tak nie jest i coraz bardziej każdy racjonalny człowiek wie, że do zmierza do wyjaśnianie w stylu "to wszystko to tylko sen straumatyzowanego dziecka" lub gra RPG tworzona przez dzieci w stylu Stranger Things.

Oczywiście w ostatnim sezonie dużo puzzli się połączy w całość, ale to nie będą niesamowite zwroty akcji ze
  • Odpowiedz
Nie wiem jak wy to oglądacie, że nie łączycie wątków. Netfliksiarze robią memy bo są za bardzo przebodźcowani ciągłą akcją. Wystarczy odpalić pierwszy odcinek a później obejrzeć cały czwarty sezon i wszystko jest jak na dłoni. Co do piątego sezonu to mam obawy, że skończy się jak Lost albo jak La Brea

@kutmen2: Dokładnie.

"to wszystko to tylko sen straumatyzowanego dziecka" lub gra RPG tworzona przez dzieci w stylu Stranger
  • Odpowiedz
@krzywy_kanister

@kutmen2: Jakich watkow? Moze napisz konkretnie, generalnie powinno sie wszystkie odcinki obejrzec przed 4 sezonem, szkoda, ze ciagnie sie a dochodza tylko pytani bez odpowiedzi.

Ale czego Ty nie rozumiesz? To właśnie ma tak być, masz mieć więcej pytań niż odpowiedzi
  • Odpowiedz