Wpis z mikrobloga

• 0
@ja_jesio_ne: szczerze to nie wiem o co w tym tagu badz akcji chodzi, nie ogarniam zupelnie xD musialabym sie wglebic

ale jak nie jest -20 to uwielbiam spierdotripy i eksploracje, a cmentarze to always bylo top tier...
  • Odpowiedz
  • 0
@ja_jesio_ne: coś tam juz poczytalam

on to amator. ja 4 razy bylam juz bezdomna, a nie ledwo tam raz

i zadnych blikow od wykopkow ani w ogole od nikogo nie bralam
nic nie mam na sumieniu, czysto... ;x
  • Odpowiedz
@nutsheell: tyle lat na wykopie, to myślałem, że tamta historia Ci jest doskonale znana. Ale widać, kto prawdziwy przegryw. Mimo że masz konto z dłuższym stażem, to wydaje się, że nie spędziłaś tyle czasu na wykopie co ja
  • Odpowiedz
  • 0
@ja_jesio_ne: jak akurat pracuję to z moimi kwalifikacjami, a raczej ich brakiem to sezonowo, w szalonym wymiarze godzinowym i na maksa, no to wtedy na wykopie nie siedzę, tylko się na robocie skupiam, bo zaraz i tak jej ku*wa nie będzie xD

a zresztą akat co do niego to już sobie przypomniałam i pomijałam posty tego atencjusza i wyłudzacza
setki już takich na necie było, a na wykopie może nawet
  • Odpowiedz
@nutsheell: Ja w sumie nie chciałbym mieć pochówku, bo i tak gmina by mnie chowała, a na pogrzeb nikt by nie przyszedł. Potem by tylko normictwo przechodziło i wytykało mój grób mówiąc do swoich dzieci „tu leży taki dziwak z którym chodziłem klasy”.
To już wolę, żeby mnie rybki zjadły i Posejdon pochłąnał moje szczątki.
  • Odpowiedz