Wpis z mikrobloga

@kubanfs: do ośmiu lat to tylko za d---i (jeden z sześciu zarzutów), ostatecznie kara może nawet być wyższa. ale trzeba mu oddać, że jest (był) niezłą maszyną. pozamiatał oktagon i synkiem i tatusiem. a wy pedzie z #famemma oddawać #cloutmma!
guavatape - @kubanfs: do ośmiu lat to tylko za d---i (jeden z sześciu zarzutów), osta...
  • Odpowiedz
@kubanfs: a jeszcze pamiętam jak narzekał, że nie chcą go dopuścić żeby żył między ludźmi "I co mam zacząć wam domy okradać?" czy jakoś tak. Długo nie wytrzymał bez przestępstw
  • Odpowiedz
Długo nie wytrzymał bez przestępstw

@ZanZani: przecież gość od dawna żył sobie spokojnie, uczciwie i pewnie nadal by tak było. przez tę "aferę z prezydentem" (pozdro jaca!) nagle odkopali, odkurzyli i wizęli pod lupę jakieś sprawy sprzed wielu lat, zarzuty dotyczą 2017-2018. z politykami generalnie nie ma żartów.
  • Odpowiedz
@ZanZani: tam się kilka sytuacji na to złożyło. m.in. dziennikarze dokopali się do wspólnych zdjęć bu z nawrockim, później muran w swoim stylu dolewał oliwy do ognia.
guavatape - @ZanZani: tam się kilka sytuacji na to złożyło. m.in. dziennikarze dokopa...
  • Odpowiedz
crazy to jest kot

@4mmc-enjoyer: też miałem takie ogólne wrażenie, aż wczoraj przypomniałem sobie tę walkę na clout. bu tam wjeżdżał w niego, jak w jakiegoś treningowego manekina. crazy kompletnie bezradny.
  • Odpowiedz